Sunday, December 10, 2023
HemNFLCoach Primes son Shedeur Sanders når 10 000 passningsyards och lägger till...

Coach Primes son Shedeur Sanders når 10 000 passningsyards och lägger till ytterligare ett kapitel till sin collegefotbollskarriär

Deion Sanders son är gjord för framtiden! Redan en legend i vardande, Shedeur Sanders, CU Buffs QB slog av ännu en milstolpe. Shedeur, född med stora mängder talang, gör nu sitt mål starkt för NFL!

Coach Primes son skapar sitt eget arv för tillfället. Den 21-åriga ynglingen gick över 10 000 yards i matchen mot Wildcats. Arizona State har ingen aning om vad som drabbade dem! Det är halvtid och CU Buffs har näsan framför sig, allt tack vare Shedeur.

Shedeur Sanders lägger ytterligare en fjäder i hatten

Coach Primes sons CV blir lång för varje match. Tidigare idag har den unga rookien fortsatt att slutföra 10 000 yards i sin NCAA-karriär. En ingen liten bedrift av något slag, det skulle inte betyda något för Sheduer om inte hans sida vinner. Han är säkerligen en seriös framtidsutsikt och skulle se en NFL-draft senare i år.

Vad äter spelarna? Coach Prime måste svara. Hans trupper skriver en saga för tillfället. Leds av den smidiga QB, är farten genomgående hos Buffs. Sheduer skulle vilja lägga till några fler till sina 10 000 yards efter halvtiden. För Shedeur är det dags för lite mer flexibilitet verkar det som när touchdowns fortsätter att komma. Han har fått sin fars godkännande och måste dra nytta av ögonblicken.

Deion Sanders vill att hans son ska fortsätta med firandet

När du är en del av Sanders-klanen är du begåvad med talang. Precis som sin far som var en stor CB, är Shedeur en av de bästa unga QB:erna i collegehistoria. Trots de jobbiga träffarna under säsongen älskar Sanders att fira sina mål. Nyligen fick hans handledsböjning en viss granskning från analytikerna när de kastade vind av försiktighet.

Dra paralleller till Terrell Owens ikoniska touchdown-danser, Shannon Sharpe Lauds Coach Primes son Shedeur Sanders signaturfirande

Deion, som är ganska högljudd när det gäller att stödja sin son, stod återigen vid hans sida. Prime Time kallar ögonblicket legendariskt och anförtror sin son att tjäna pengar vid rätt tidpunkt. “Vi måste bara ge honom en lukrativ klockaffär. Han kan inte fortsätta göra det gratis. Vi måste kapitalisera. Han är min son. Vi måste dra nytta av ögonblicket, eller hur?” anmärkte Sanders när han tryckte på för en affärsmöjlighet. Deion var själv en opportunistisk spelare i sin karriär, som vann titlar både i NFL och MLB.

RELATED ARTICLES

Mest populär