Tuesday, February 27, 2024
HemNFLCoach Prime öppnar för varför Shedeur Sanders inte är hans favoritson

Coach Prime öppnar för varför Shedeur Sanders inte är hans favoritson

Sanders-barnen tävlar ständigt om att hålla sig i toppen av Coach Primes favoritrankning för barn. Deion Sanders kommer inte att välja Shedeur Sanders som sin son nr 1 bara för att han är mer populär på planen. Det finns vissa saker som bara Coach Prime vet om sin son och han vet att hans QB-son inte kan slå Shilo Sanders som fortfarande är hans favorit utanför planen.

Amerikas favoritvideo idag

Men kommer Shedeur Sanders att vinna tillbaka sin fars intresse genom att vända på saker och ting? Den yngste sonen till Deion Sanders håller redan på att bli en stor förebild inom collegefotboll. Och populariteten sprider sig även till tv-spelens värld. Vem vinner det här spelet?

Shedeur Sanders beteende utanför planen avslöjat av Coach Prime

Coach Prime har fortfarande en favorit men det är inte Shedeur Sanders. Han sa i sitt senaste framträdande på The Rich Eisen Show, “Just nu är Shilo killen. Shilo hade ett fantastiskt år och han har varit en fantastisk son.” Men hans beskrivning av sin QB fick honom till och med att mynta ett nytt verb. Den 56-årige HC sa: “Bakom gardinerna “sonar han” inte som han borde vara… Ibland tror han att han är pappan.”

Deion Sanders grävde djupare in i varför Shedeur Sanders inte är hans favoritson genom att ta upp semesterscenariot med att han “försöker planera semestern och hans bestämmelse för semestern.” Coach Prime är inte nöjd med sin 21-årige son eftersom han vill vara självständig och ha ett separat hus under semestern. Shedeur Sanders växer och vill ha en smak av frihet och detta är en av anledningarna till att den dynamiska far-son-duon inte är på god fot på sistone.

Ett steg bort från Coach Primes varumärke

Shedeur Sanders tappade också listan över Coach Primes favoritsöner till hans ointresse för hans Blender-solglasögonsatsning när han sa: “Jag behöver mina egna.” Men han är redan på väg att bli ett tv-spels ansikte utåt. Med det senaste tillkännagivandet på Twitter ser det ut som att Shedeur Sanders är på väg att dra in ett stort antal spelare.

“F**KI kan göra allt med den här killen”: Tom Brady avslöjar vilken typ av lagkamrater han skulle gå att slåss med

EA Sports kommer att släppa ett NCAA-spel sommaren 2024 och spelets mest troliga ansikte är Buffs QB som har ett svindlande värde på $4,8 miljoner i NIL. Enligt rapporten från Blue Blood Bias, “Shedeur Sanders kan vara COVER ATHLETEN för det nya College Football-videospelet … Han är för närvarande den högst betalda collegefotbollsspelaren, bäst återvändande QB och mest välkända återkommande spelare i sporten.”

RELATED ARTICLES

Mest populär