Sunday, December 3, 2023
HemBasketballCoach Ed Cooleys oslagna "Väx upp"-kommentar imponerar på NCAA-analytikern och samlar in...

Coach Ed Cooleys oslagna “Väx upp”-kommentar imponerar på NCAA-analytikern och samlar in $6 000 000 affär med det nya laget

Tränaren Ed Cooley är en nyhetsförmedlare av en anledning. Tidigare i år chockade han basketgemenskapen när han tillkännagav sin övergång från Providence till Georgetown. Flytten drevs av stora pengar. Men hans nuvarande nyhetsskapande förmåga är helt av en annan anledning.

Efter att hans lag förlorade mot Rutgers med slutresultatet 71-60, gjorde Cooley ett framträdande i pressen efter matchen. Han vände sig till journalisterna som var närvarande där och gav dem sin sinnesro. Coachens pressträff fick en nickning av godkännande från NCAA-analytikern Matt Norlander.

Cooley förlorade sin coola

Efter att ha lidit av en nedslående förlust sågs Coach Cooley irriterad över frågorna han fick under pressningen efter matchen. Han tog detta ögonblick för att ta itu med situationen: “Det enda sättet du kommer att bli bättre på är genom att våga ställa en fråga i den här typen av situationer. Så om ni sitter där, sitt inte bara som en klump på en stock.”

“Ha en bra fråga, växa upp och lär dig vad det är att ställa en svår fråga. Allvarligt. Vi är skyldiga dig ett svar eller så är du skyldig dig själv en möjlighet att växa. Jag säger det till alla er unga författare. Sitt inte här och bara vara vördnadsfull. Den här skiten är verklig. Väx upp, du är i rummet, lär dig att ställa några frågor. Jag är ute, tillade Cooley.

Imponerad av tränarens visdomsord satte sig NCAA-analytikern Norlander ner med Gary Parrish och delade med sig av hans tankar om Georgetown-tränarens råd: “Det var coolt, det var mycket att prata om Cooley, från många människor utanför college….Men till slut, så Cooley gör det här och jag vill komma in i det riktigt snabbt, men han ger det här rådet till många, jag är säker på att du kan se på att du vet hur han säger det, reportrar i högskoleåldern och kanske människor som precis har kommit ut från college. Men han gör så här och sedan säger han att jag är ute. Som, han ger dem den här föreläsningen och sedan pausar han inte ens ett slag för att tillåta någon av dem att ställa en fråga.”

Medan Norlander godkände tränarens råd, tyckte han att Cooley borde ha gett den unge journalisten lite tid att ställa bättre frågor till honom. Mitt i allt detta återstår fortfarande att se vad tränaren kommer att göra av Georgetown Hoyas.

Georgetowns resa på banan

Hoyas står för närvarande med 1 vinst och 2 förluster under NCAA-säsongen 2023-24. Även om det fortfarande är oklart vilka förändringar det här laget har gått igenom, under ledning av tränaren Cooley, tittar fansen ivrigt på dem varje steg på vägen.

Hoyas kommer att möta Mount St Mary’s Mountaineers i sin nästa match i sin fjärde match för denna säsong.

Vilket lag kommer du att heja på? Berätta för oss i kommentarsfältet!

RELATED ARTICLES

Mest populär