Sunday, December 10, 2023
HemWweCM Punks senaste Instagram-berättelse skickar fans som söker efter tips om hans...

CM Punks senaste Instagram-berättelse skickar fans som söker efter tips om hans framtid: “Kingdom to Build”, “Cody’s Kingdom”

2023 års WWE Survivor Series är vid horisonten. Även om det fortfarande finns en plats i Cody Rhodes team finns det spekulationer om vem den femte medlemmen i laget kan vara. De två bästa utmanarna på listan är Randy Orton och CM Punk. Även om det inte har varit många uppdateringar på The Vipers sida, har The Second City Saint släppt några tips under de senaste veckorna. Och hans senaste inlägg på hans sociala medier har väckt en del uppmärksamhet.

CM Punks senaste inlägg fångar ögonen

På Instagram lade den före detta AEW-stjärnan upp en bild som sa: “Behåll varje sten de kastar på dig, du har slott att bygga.” Tillsammans med detta lade han till några ord som säger: “Fler slott.” Det här inlägget kom några dagar efter att stjärnan hade antytt sitt nästa drag till antingen WWE eller TNA. Det här inlägget har återigen väckt debatten om vart stjärnan är på väg.

Ett par X (tidigare Twitter) användare tror att detta kan vara en antydan om att han kommer att ställa sig på Cody Rhodes sida vid den kommande Survivor Series.

En användare trodde att han kanske skulle dyka upp på WWE PLE, Clash at the Castle på grund av användningen av ordet “Castle”. Medan en annan tror att han redan har byggt många slott och kan bege sig till TNA för att börja om från början.

Men vad ett fan tror är att av Castle kan Punk antyda sitt eget kungarike. Ett fan tror att den 45-åriga stjärnan kan vara på väg att starta sin egen brottningskampanj.

Det återstår att se vilken väg den raka superstjärnan tar, men det är säkert att fansen är ivriga att ta reda på det själva. Var ser du att punken hamnar? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär