Wednesday, February 21, 2024
HemWweCM Punks 64-åriga fiende benämner sin senaste RAW-kampanj som "konstruerad" mitt i...

CM Punks 64-åriga fiende benämner sin senaste RAW-kampanj som “konstruerad” mitt i PG Punk-trenden

Medan CM Punks återkomst fortfarande gör vågor i proffsbrottningsgemenskapen, bestämde han sig för att sätta världen i brand genom att göra ett kontroversiellt uttalande. Medan stjärnan är känd för att väcka kontroverser, stal han rampljuset i förra veckans avsnitt av Raw genom att göra uttalandet “‘Jag är inte här för att få vänner, jag är här för att tjäna pengar”. Även om många trodde att det var ett djärvt uttalande, tror en före detta WWE-stjärna och Punks gamla rival att uttalandet gjordes av desperation.

Amerikas favoritvideo idag

Var det ett medvetet drag av CM Punk?

Pratar i hans podcast Kliq Detta, sexfaldig världsmästare och CM Punks gamla fiende Kevin Nash delade sina åsikter om uttalandet från The Second City Saint. Han sa, “För någon som var så “rörbomb”, kändes det väldigt konstruerat”. Även om han kände att det var en desperat åtgärd som Punk vidtog för att väcka kontrovers, trodde han också att Punk kunde ha gjort det för att få lite trovärdighet.

Efter att ha upprepat den 47-åriga stjärnans citat sa Nash: “Jag har hört det förut.” Den hetsiga rivaliteten mellan de två började redan 2011. På SummerSlam 2011 kostade Nash Punk sin vinst och initierade därmed friktionen. Även om de två aldrig kom till rätta i ringen, hade de ofta segment där de gick fram och tillbaka i en verbal uppgörelse.

RELATED ARTICLES

Mest populär