Wednesday, February 21, 2024
HemWweCM Punk vinner Shocking Award 9 år efter sin WWE-debut

CM Punk vinner Shocking Award 9 år efter sin WWE-debut

2023 var ett ganska fullspäckat år för det Stamford-baserade företaget. Från att ha tagit fram en handfull marquee-live-evenemang med häpnadsväckande bokningar till att ta tillbaka många tidigare talanger till lore, fortsätter WWE att sätta sin prägel högt, i linje med den populära trenden under de senaste två åren. Nu, med tanke på att året håller på att dö, tittade ESPN tillbaka på de största takeawaysna under hela 365 dagar och gav bort flera utmärkelser i många kategorier som alla andra år.

Amerikas favoritvideo idag

Och när det kommer till den här sammanställningen av 2023 års cynosure-ögonblick måste den nuvarande sensationen CM Punk vara en diskussionspunkt.

CM Punk fick ett unikt pris direkt efter sin WWE-återkomst

WWE kastade ett stort strålkastarljus på Second City Saint och satte upp en surrealistisk scen som översteg den kvadratiska cirkeln vid hans efterlängtade hemkomst. Det seismiska segmentet i Survivor Series resonerar fortfarande i WWE-fanatikernas hjärtan. Ett sant punkfan kan helt enkelt inte ta bort det trollbundna etos.

För att göra den tidigare mästarens återuppståndelse ännu mer magisk, gav ESPN honom årets bästa debut.

Även om det inte var Punks riktiga debut, har den behandlats som sådan på grund av mängden förvirring kring den. The Best in The World klev först in i WWE-ringen 2014 och hade några anmärkningsvärda år fyllda med spektakulära prestationer och minnen. Och vi kan knappt vänta med att få ut mer av hans mycket upprymda andra snålskjuts längre fram.

RELATED ARTICLES

Mest populär