Saturday, December 9, 2023
HemNBAClippers vs Grizzlies: Förväntad startuppställning för Los Angeles ikväll

Clippers vs Grizzlies: Förväntad startuppställning för Los Angeles ikväll

Både Los Angeles Clippers och Memphis Grizzlies har inlett grundserien på en sur ton. Sedan Blockbuster-handeln mellan James Harden och Clippers har saker och ting inte sett upp. De har förlorat fyra matcher i rad. Å andra sidan, mitt i avstängningen av Ja Morant, är Memphis Grizzlies det sista laget i Western Conference. De har ett uruselt rekord på en vinst och åtta förluster.

Inför deras matchup ikväll på Crypto.com Arena finns det en myriad av saker att tänka på. Vad kommer den förväntade spelarlistan att bli för Clippers och är James Harden i startuppställningen?

Den förväntade startuppställningen för Clippers

Enligt deras senaste spel har tränare Tyronne Lue använt James Harden i startelvan sedan han kom in i laget, med Russell Westbrook bildar backplanen. Paul George, Kawhi Leonard och Ivica Zubac rundar av Clippers startplan.

Memphis Grizzlies har för närvarande sex spelare listade som skadade, vilket inkluderar Derrick Rose, Xavier Tillman och Zaire Williams. Tyvärr är Steven Adams borta hela säsongen. Ja Morant är dock inställd på att återvända till laguppställningen den 23 december. Å andra sidan är Brandon Clarke också på den skadade listan på grund av en akillesskada, och det finns ingen specificerad tidslinje för hans återkomst.

När det gäller LA Clippers är de i en mer gynnsam position med deras senaste startfemman som alla är friska. Miles Plumlee förväntas återvända i mitten av november från en knäskada medan Brandon Boston Jr. förväntas återhämta sig helt från en quadricepsskada i slutet av månaden.

James Hardens upptåg fortsätter

När James Harden hade en bra relation med Daryl Morey kritiserade han ofta huvudtränaren, vilket ledde till att Morey bytte ut tränaren enligt Hardens preferenser. Det är dock inget han kan förvänta sig i dagsläget.

Att anpassa lineupen för att passa Harden utgör en betydande utmaning för Ty. Även om Harden och Westbrook är bekanta med varandras spelstilar kan det ta tid för Leonard och PG13 att anpassa sig. Under denna övergångsperiod har Ty Lu uppgiften att hitta en lösning för att effektivisera den något kaotiska lineupen.

RELATED ARTICLES

Mest populär