Wednesday, February 28, 2024
HemNBAClippers Skaderapport: Paul George, Kawhi Leonard och James Hardens tillgänglighet ger dåliga...

Clippers Skaderapport: Paul George, Kawhi Leonard och James Hardens tillgänglighet ger dåliga nyheter följt av några bra bland 8-0 run

Los Angeles Clippers är på gång. Efter en urusel start på James Harden-eran i LA har Clippers äntligen hittat formeln till framgång. De är inne på en historisk 8-matchers segerserie, den längsta sedan 2016. Detta är den mest framgångsrika körningen av Clippers sedan Kawhi Leonard och Paul George gick samman 2019. Clippers kommer att möta Luka Doncic och Co. i morgon i hopp om att förlänga deras segerserie till 9 matcher.

Amerikas favoritvideo idag

En uppdatering om tillgängligheten av superstjärnorna Paul George, Kawhi Leonard och James Harden för nästa match har dock väckt blandade känslor för Clippers-fansen mitt i 8-0-loppet.

Los Angeles Clippers skaderapport mot Dallas

Enligt Clippers-skribenten Tomer Azarly är Paul George tveksam inför morgondagens match mot Mavericks på grund av en sjukdom. PG är i elitform den här säsongen och han gjorde hela 27 poäng i gårkvällens vinst mot Pacers. Fellow guard Bones Hyland är också tveksam för spelet. Det finns också goda nyheter för Clippers-fansen, eftersom deras superstjärnor Kawhi Leonard och James Harden är onoterade i skaderapporten. De kommer att passa imorgon i jakten på ännu en vinst. Förutom stjärnspelarna kommer Mason Plumlee och Moussa Diabate att vara kvar i morgondagens match.

Tillgängligheten av James Harden och Kawhi Leonard är ett stort lyft för Clippers, eftersom båda spelarna har varit i toppform nyligen. Kawhi har haft 6 raka matcher över 25+ poäng och spelar några av hans bästa basketbollar. The Beard börjar också visa världen varför han är en före detta liga MVP. Harden gick av med 35 poäng i den senaste matchen, och fick 8 av 11 från bortom bågen.

“I Don’t Value That”: Ex-Pacers-stjärnan Paul George avstår från att imitera Giannis Antetokounmpos spelbollsdrama

Kan Clippers slå ett shorthanded Mavs-lag?

Clippers är för närvarande 6:a i Western Conference med ett rekord på 16-10. De har en chans att ta sig upp i rankingen och gå om Dallas om 5:e plats imorgon. Mavs kommer att vara shorthanded i morgondagens match eftersom deras superstjärna, Kyrie Irving, fortfarande återhämtar sig från sin fotskada. Samtidigt har Luka Doncic på egen hand tagit Dallas Mavericks till ett rekord på 16-10. Luka har en säsong av MVP-kaliber, med i snitt 32,9 poäng, 8,4 returer och 9,1 assist.

LA Clippers kommer att behöva ytterligare en imponerande prestation från deras superstjärnor Kawhi Leonard, James Harden och Russell Westbrook om de vill ta sig förbi Luka Doncic och Co. Clippers huvudtränare Tyronn Lue måste komma med en strategi för att hålla tillbaka Luka Doncic på offensiven medan Kawhi och Harden tar hand om poängen. Tror du att Clippers kan stoppa den formstarke Luka Doncic och förlänga sin segerserie?

RELATED ARTICLES

Mest populär