Monday, February 26, 2024
HemBoxingClaressa Shields drar likheter mellan rapindustri och boxning

Claressa Shields drar likheter mellan rapindustri och boxning

Boxning, som alla andra branscher, går på pengar! Och som om boxning inte var tillräckligt konkurrenskraftig, i ett försök att säkra de största flygningarna och den största plånboken, föds ofta hårda rivaliteter. På liknande sätt, Claressa Shields har dragit paralleller mellan rapbranschen och boxningsbranschen!

I likhet med boxning är rapscenen mycket konkurrenskraftig. Flera rapartister som Megan Thee Stallion, Latto, City Girls, Cardi B och GloRilla har dominerat domänen de senaste åren. Men en annan stigande stjärna, Ice Spice, hävdade: “Det är en tävling i slutet av dagen. Folk vill bara vara “jag är en tjejs tjej”, men då är de snälla bakom kulisserna”, enligt en rapport från Yahoo News den oktober 2023. Och Shields tweet idag innebar samma sorts konkurrens inom boxning på sistone.

Claressa Shields lämnade vänlös

När vi vänder oss till X (tidigare Twitter), hävdade “Goat” Shields att boxning börjar likna rapindustrin mer och mer! “Boxning börjar bli som rapindustrin… Det finns inga vänner i branschen”, skrev Shields. Medan Shields hävdade att hon inte har några vänner i boxningsbranschen, kan ett Instagram-inlägg från henne i går kasta lite ljus över saken ytterligare. Tvådivisionens obestridda kvinnliga mästare delade en snap på Instagram vänd mot Mikaela Mayerutlöste konversationer kring ett slagsmål mellan de två vännerna.

Boxning börjar bli som rapindustrin… Finns inga vänner i branschen

— Claressa Gwoat Shields (@Claressashields) 10 februari 2024

Senare i kommentarsavsnittet i inlägget skrev Shields, “(Mikaela Mayer) bara för att du slår (Natasha Jonas) betyder det inte att du kan slå mig.” Shields och Mayer har varit vänner länge och har stöttat varandra, så hennes senaste tweet kom som en chock för alla. Mayer var dock inte den enda som Shields mötte under Super Bowl LVIII Radio Row!

Shields och Cris Cyborg diskuterar sin kamp

Cris Cyborg och Shields har tidigare uttryckt intresse för att slåss mot varandra i en boxningsmatch. Men viktklassen där kampen kan inträffa har varit föremål för debatt mellan de två pugilisterna. Enligt en tweet från John Morgan, värd för MMA Road Show, diskuterade Shields och Cyborg detsamma under deras möte.

@Claressashields vs @criscyborg

Kampförhandlingar inleds på Radio Row inför Super Bowl. #SBLVIII

De två korsades vägar i Las Vegas, slösade ingen tid på att prata termer. Cyborg föreslog 147 pund och sa att Shields borde falla baserat på erfarenhetsfördelar. pic.twitter.com/V4TX7MsMSK

— John Morgan (@JohnMorgan_MMA) 9 februari 2024

“Fight-förhandlingar pågår på Radio Row inför Super Bowl. De två korsades vägar i Las Vegas (och) slösade ingen tid på att prata termer. Cyborg föreslog 147 pund och sa att Shields borde falla baserat på erfarenhetsfördelar”, skrev Morgan. Dessutom verkar viktklassen vara det enda hindret eftersom båda är signerade under PFL, så en kamp bör inte ta lång tid att göra.

I vad som verkar vara ett drag från ingenstans har Claressa Shields hävdat att boxningsindustrin håller på att förvandlas till rapindustrin eftersom hon inte har några vänner. Den exakta orsaken bakom uttalandet är dock okänd i nuläget. Varför tror du att Shields sa det? Och håller du med henne?

Inlägget Claressa Shields Draws Similarity Between Rap Industry and Boxing dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär