Saturday, December 9, 2023
HemNFLCJ Stroud är lika med GET med bästa touchdown till INT-förhållande; ...

CJ Stroud är lika med GET med bästa touchdown till INT-förhållande; Är han nästa Tom Brady?

Houston Texans och deras säsong 2023 har hittills varit undermåliga. 4-4-rekordet håller laget på kanten när de går mot Cincinnati Bengals i sin nästa match. Lag 2 i AFC South kanske bara klarar sig mot 5-3 Bengals om CJ Stroud och Co. spänner fast sig inför nästa match. Om de lyckas ta en seger kommer de att vara i paritet med bengalerna.

Inför matchen nästa vecka har dock några intressanta fakta dykt upp om Stroud. Dessa siffror kanske bara satte honom på en väg som Tom Brady var på för ett par år sedan. Han är redan i nivå med Tom Brady, enligt inlägget från NFL Rumours on X.

Siffrorna är till förmån för CJ Stroud

Det är en dröm för många quarterbacks i ligan att få sitt namn fäst tillsammans med sådana som Tom Brady och Peyton Manning. För en tid sedan blev Brock Purdy en av dessa personer efter att han tog 49ers till 15 raka vinster under en ordinarie säsong. Men det här handlar inte om honom, det handlar om CJ Stroud. Precis som Purdy, är CJ Stroud i ligan med Tom Brady efter att han spelat med honom med det bästa förhållandet mellan touchdown och interception.

Enligt inlägget har CJ Stroud för närvarande en 14:1 touchdown till avlyssningsförhållande. Det är minst sagt imponerande. Detta visar bara hur exakta QB-kasten är och hans förmåga att passa passningarna i trånga fönster när det är dags. 22-åringen har uppnått en stor milstolpe i så tidig ålder. Säkert att säga, han har fått en hel del fandom från både fansen och NFL-analytikerna.

Till och med Pat McAfee gav sina två cent på CJ Stroud-situationen också, och han blev minst sagt förvånad. Den senaste Texans-matchen mot Buccaneers har inte gett något annat än lovord till deras älskade QB1.

Stroud-En kraft att räkna med

Den senaste matchen mot Tampa Bay Buccaneers var fenomenal, men det var också ett nära samtal. Texanerna vann med slutresultatet 39-37 och Stroud hade en stor roll att spela i matchen. Han hade hela 470 passningsyards i matchen mot Tampa Bay Buccaneers. Inte bara detta, utan han hade också 5 touchdowns. Det är galna siffror, åtminstone för ett fan. QB hade 0 interceptions under hela spelet.

Inför Dawn Staley’s Historic Night planerar Coach Prime en överraskning för South Carolina Basketball

Dessutom kom han ut med en slutförandegrad på 71,4 %, i snitt 11,2 yards per pass. Han fick det att se lätt ut mot Buccaneers och kastade en störtflod av passningar. Det verkar som om han visste exakt vad han gjorde i en högt pressad situation. Antalet långa passningar som han slängde under hela matchen har varit overkligt. Hans spel med Buccaneers är en subtil påminnelse om att han är kapabel att uppnå vad Tom Brady gjorde i sin karriär.

Under tiden, medan Stroud skriver sin dominans, vad tycker du om Texans Vs Bucs-spelet? Låt oss veta nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär