Saturday, December 9, 2023
HemDave PortnoyCiterar Taylor Swifts tidigare fejd med Kim Kardashian, Dave Portnoy Echoes "Look...

Citerar Taylor Swifts tidigare fejd med Kim Kardashian, Dave Portnoy Echoes “Look What You Made Me Do”, sprängning av Brittany Mahomes för Skims-kampanj

Barstool Sports grundare Dave Portnoy är en av de inbitna supportrarna till den amerikanska sångerskan Taylor Swift och han gör det klart varje gång en kontrovers dyker upp mot henne. Han har återigen samlat ihop alla Swifties efter Brittany Mahomes och SKIMS-skinnarna. Han har tagit upp händelsen från 4 år sedan och kallat ut frun till Patrick Mahomes att vara en förrädare. Han delade en video som pratade om samma sak och tog till sociala medier och delade också sin oro med alla Swift-fans i världen.

Portnoy kanaliserade sin ilska efter att ha sett Taylor Swifts senaste bästa vän, som sågs samarbeta med Kim Kardashian, samma person som sågs hand i hand med Swift under incidenten 2016-2020. Alla Taylor Swifts beundrare har samlats och är överens om allt Portnoy har att säga om situationen. Inför en så känslig fråga vägrar han att ta ett steg tillbaka och inte försvara sin favoritsångare. Hans inlägg på sociala medier visar tydligt hans känslor och betonar att Brittany är skyldig en ursäkt till allas favorit, Taylor Swift.

Dave Portnoy skickar ett uttalande om Taylor-Brittney-situationen

Det har kommit som en stor chock för alla Taylor Swift-fans att se hennes nya bästa vän, Brittany Mahomes, spela huvudrollen i Kim Kardashians senaste SKIMS-kampanj. Sedan Swift började dejta Travis Kelce har hon setts tillbringa mycket tid med Brittany Mahomes, hustru till Kansas Citys quarterback, Patrick Mahomes. Men i en plötslig vändning meddelade Mahomes och hennes familj att hon skulle spela huvudrollen i Kim Kardashians nya kampanj. Detta steg har gjort Swifties och Dave Portnoy rasande.

Han tog till sitt X-konto och delade ett inlägg där han bifogade ett uttalande från Taylor Swift tidigare. Swift uttryckte i uttalandet hur hon blev inramad och olagligt inspelad och hur hon hade rätt hela tiden. Portnoy rubricerade den här bilden: “Glöm aldrig vad Taylor sa när hela telefonsamtalet som Kim redigerade och släppte kom ut och gav henne rätt.” Till detta sa han, “Och nu jobbar hennes nya bästis med Kim? Nä fy fan den där skiten.”

Det här steget av Bretagne har potential att återuppta värmen från spatten mellan dessa starter för fyra år sedan. Den här incidenten 2016 fick Taylor Swift, hennes familj och hennes fans att gå igenom helvetet och detta samarbete med rivalen Kim Kardashian är en angelägenhet för alla beundrare. Och mitt i allt som händer, bra eller dåligt, har Portnoy inte lämnat sidan av sin favorit Taylor Swift.

Dave Portnoys stöd för sin favorit Taylor Swift genom tiderna

Dave Portnoy är känd för sina åsikter, sin kärlek till fotboll och nu, överraskande nog, för att vara en ivrig Swift-anhängare. Mitt i den pågående situationen med Brittany Mahomes delade han inte bara ett inlägg utan postade också en video, stämplad som ett nödkonferensmöte för alla Swifties, medan han var på ett flygplan. Han kunde inte hålla sig från att uttrycka sina tankar om den oacceptabla situationen.

Inte Travis Kelce, men Dave Portnoy vill att Taylor Swift ska dra åt höger med $160 miljoner värda New York Giants Star

Han delade också en bild på Taylor Swift, Selena Gomez och Brittany Mahomes från en utflykt nyligen. På bilden där de alla tre ses hand i hand, ritade Portnoy ett rött kors på Mahomes som indikerar att hon inte hör hemma där efter att ha spelat för Kim Kardashian. När Kim och Kanye inramade Swift för något som var deras fel och en av hennes bästa vänner som ägnar sig åt affärer med dem kan aldrig vara normalt och en swiftie som Dave Portnoy kommer inte att låta det vara utan något uttalande.

RELATED ARTICLES

Mest populär