Saturday, December 9, 2023
HemNBACiterar NBA "Osportsliga handlingar" för Draymond Green Fair? Påminner om Warriors...

Citerar NBA “Osportsliga handlingar” för Draymond Green Fair? Påminner om Warriors Stars våldsamma historia

Golden State Warriors gick mot Minnesota Timberwolves på tisdagskvällen, och det var mycket som hände på banan. Men med tanke på Draymond Greens historia av våldsamma gräl, verkar denna incident vara en kedjereaktion på den situation han satte. Frågan är: Är NBA rättvist för att citera hans tidigare “osportsliga” handlingar som grund för hans avstängning?

Draymond Green: A History of Violent Acts

Under de första två minuterna av den första kvarten blev Draymond Green och lagkamraten Klay Thompson utstötta efter ett bråk initierat av den sistnämnde. Handlingen som ledde till detta utkastning var den där Green tog tag i 7-fotaren Rudy Gobert i ett huvudlås och drog honom nästan 10 fot över banan. Denna upprördhet från Warriors stora man var inte första gången. Efter Jordan Poole-kontroversen verkar det som om det provocerande spelet inte kommer att sluta när som helst snart.

NBA verkar vidta strikta åtgärder för spelarens fysiskt våldsamma handlingar den här gången. Adrian Wojnarowski från ESPN twittrade att längden på avstängningen är baserad på hans historia av sådana ångerfulla aktiviteter på domstolen. Green kommer inte att vara på planen under de kommande fem matcherna, vilket markerar detta som den 17:e utvisningen i hans karriär.

Håll ögonen öppna när berättelsen utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär