Monday, December 4, 2023
HemNFLCincinnati Bengals i djupa problem när NFL söker svar på att gömma...

Cincinnati Bengals i djupa problem när NFL söker svar på att gömma Joe Burrows skada

Cincinnati Bengals ledde med 10-7 i matchen mot Baltimore Ravens, och sedan slog katastrofen till! Bengalernas stjärna QB, Joe Burrow, ådrog sig en handledsskada och fick hoppa över resten av matchen. Med sin talisman borta tappade bengalerna sin ledning och matchen i en 34-20-förlust. Men det verkar som om de dåliga nyheterna fortfarande inte är över. NFL utreder ett allvarligt ärende angående Burrow-skadan.

NFL på Bengalernas rygg för svar angående Joe Burrow-skadan

Adam Schefter, en NFL-insider, tog till X för att berätta att NFL undersöker varför bengalerna inte listade Burrow på sin skaderapport. Detta skulle inte ha varit något problem, men bengalerna hade tidigare lagt upp en bild på honom med en enhet på handleden på onsdagskvällen. Hans prestation på Thursday Night Football verkade också påverkas på grund av hans handledsanordning, även innan den officiella skadan som fick honom att lämna matchen. “Det såg ut som att han stukade sin (höger) handled,” hade Taylor sagt. “Fallde på det tidigt i matchen och kände det sedan på touchdown-passningen.”

Om nu NFL bevisar att Bengals visste att Burrow redan hade en skada och fortfarande inte hade med honom i skaderapporten, kan laget få böter eller till och med förlora ett utkast. Bara tiden kommer att utvisa om bengalerna var med på någon illvilja.

RELATED ARTICLES

Mest populär