Saturday, December 9, 2023
HemNFLCiara får maken Russell Wilson att le igen med en speciell dans...

Ciara får maken Russell Wilson att le igen med en speciell dans (VIDEO) medan hans Denver Broncos-lagkamrater nästan krossar hans hjärta

Russell Wilson blev 34 med stil. Denver Broncos quarterback inledde ytterligare ett år i sitt liv med en fest från sin fru Ciara. Sångaren gav Wilson en födelsedagsfest för att fira ytterligare ett år.

Russell Wilson har inte haft den bästa säsongen i sin karriär. Så kanske en fest var en bra idé. Men enligt rapporter gick det inte som planerat.

Var Ciaras fest bitterljuv för Russell Wilson?

Den ständigt upphetsade partnern, Ciara, inledde Wilsons födelsedag med stil. Sångerskan och skådespelerskan lade upp en video av sig själv på Tik Tok. Ciara spelade till en födelsedagssång klädd i en mycket chic outfit. Modellen tog också till Instagram för att offentligt önska sin man och bekänna sin kärlek. Hennes bildtext sa: “Vacker, kärleksfull, omtänksam, omtänksam, konsekvent, speciell, smord, sällsynt, en legend, en vinnare, allt som är DIG! Jag älskar dig så mycket Birthday Boy @DangerussWilson! Idag föddes en kung! Jag älskar dig så mycket! Jag är stolt över att fira dig idag och varje dag 👑.” Ciaras fest kan ha varit en tankeväckande gest gjord med de renaste avsikter. Men även något så enkelt som det fick negativ pressbevakning.

DYK DYPARE

Russell Wilsons förhållande till sina lagkamrater har kommit under lupp. Även om det inte finns något konkret som pekar på lagets negativa åsikt om Russell, så nyligen tweeta från Mike Klis fungerade som foder för ryktesbruken. Mike Klis från 9News twittrade lite ny information om Ciaras fest. Endast halva laget enligt uppgift dök upp till Wilsons födelsedagsfest. Är det en indikation på ont blod mellan Wilson och hans lagkamrater?

Wilson och Broncos måste bygga en bättre grund

Den påstådda spänningen inom laget kommer inte som en chock. Broncos var tänkt att vara bättre med förvärvet av stjärnmakt som Wilson. Och de betalade en ganska rejäl avgift för det också. Men Wilson har inte visat några tecken på framsteg på planen. Utanför planen har Wilson fått kritik från NFL-världen för sin alltför optimistiska syn och den upprepade, ibland skrämmande användningen av slagord.

De ligger just nu på förödmjukande 3-8. Wilson and the Broncos kommer att ta sig an Baltimore Ravens i sin nästa match. Efter en mycket pinsam förlust mot Carolina Panthers, vars quarterbackssituation är mycket värre än Broncos, kommer laget att försöka studsa tillbaka med en bättre prestation.

RELATED ARTICLES

Mest populär