Saturday, December 9, 2023
HemF1Christian Horner slår ner anklagelserna mot Max Verstappen med ett blygsamt argument

Christian Horner slår ner anklagelserna mot Max Verstappen med ett blygsamt argument

När mästerskapssäsongen 2023 går mot sitt slut, grävs den urgamla “tråkiga” debatten upp igen. Du vet, hela – Max Verstappen gör Formel 1-debatten tråkig? Debatten som var på allas tunga under hans otroliga rekordvinnande lopp. Det togs upp igen på Bloomberg TV. Men den här gången tog Red Bull-chefen Christian Horner tillbaka dessa anklagelser genom att flytta fokus.

Den brittiske chefen inför Las Vegas GP 2023 satte sig ner för en virtuell intervju med Bloomberg och samtidigt som han diskuterade många aspekter av F1 och hans team, var han också tvungen att försvara Verstappen mot debatten “Verstappen gör F1 tråkig” och han gjorde det perfekt.

Christian Horner för ett blygsamt argument för att försvara Max Verstappen mot den tråkiga debatten

Den brittiske chefen är en F1-veteran och har levt livet i många år och har mött många olika scenarier inom sporten. Så vad han och hans team upplever just nu är inget nytt. Det är precis så Christian Horner framgångsrikt och mycket subtilt flyttade fokus till 2024 för att sprida anklagelserna mot Verstappen.

Tja, det betyder att vi gör vårt jobb och vi vinner. Men det enda som är garanterat i sporten är att ingenting står stilla. Jag tror att med stabila regler kan vi redan se lag förbättras bakom oss och jag tror att nästa år kommer det att konvergera och vi står inför ett mycket tightare mästerskap nästa år och även 2025 innan en ny återställning med nya regler för 2026. Så Jag förväntar mig ett mycket mycket tuffare år 2024“, sa Horner.

Hur mycket kommer Max Verstappen att betala för att förnya Super License för säsongen 2024? Är det den högsta någonsin i F1-historien?

Så även om det österrikiska teamet med sin holländska förare absolut har dominerat sporten 2023, förväntar de sig inte att upprepa denna bedrift 2024. Det är vad chefen tror. Hur är det med deras stjärnman?

Max Verstappen gör skrytsamt inträde genom att krossa alla drömmar om att återuppstå av andra förare på nätet

Varje F1-förare går runt med självförtroendet att de är bäst. De går runt med självförtroende att de besitter skickligheten och talangen för att slå vilken förare som helst på nätet. Så när du redan har besegrat alla på nätet och med en ganska stor marginal som Verstappen har, kan du naturligtvis inte klandra honom för att ha gjort det skrytsamma påståendet i en nyligen intervju med Dutch Media.

Samtidigt som Verstappen svarade på frågan om vem som kan utmana honom i den andra Red Bull-platsen, tog Verstappen först ett diplomatiskt tillvägagångssätt. Han sa: “Jag tror att alla i denna hage kan slå varandra, men att göra det varje helg är en annan historia. Och då är det väldigt svårt att välja vem som kan göra det eftersom den personen måste ha haft en chans i en toppbil.”

Holländaren visade dock upp den självförtroende som har gjort honom till en trefaldig världsmästare. Han tillade skrytsamt: “Men jag antar alltid Jag kan slå alladet är min tanke.”

Oavsett hur bra en förare klarar sig på en viss dag eller bana, har holländaren talangen och skickligheten och har helt klart självförtroendet också att slå dem. Så blir 2024 en formalitet också?

RELATED ARTICLES

Mest populär