Wednesday, February 28, 2024
HemArnold SchwarzeneggerChris Pratt tvingar Arnold Schwarzeneggers äldsta son "att komma i form" med...

Chris Pratt tvingar Arnold Schwarzeneggers äldsta son “att komma i form” med en exklusiv goodiebag

Patrick Schwarzenegger är en amerikansk skådespelare och även den äldsta sonen till bodybuildinglegenden Arnold Schwarzenegger och Maria Shriver. Han följde sin fars fotspår både inom bodybuilding och skådespeleri och det ser ut som att han har lyckats skapa sig ett stort namn i båda. Nu ska han snart lämna stan för några veckor efter sin senaste förlovning med modellen Abby Champion. Hans svåger Chris Pratt tog hand om sin kondition medan han är borta och delade med sig en godingkorg till honom för att se till att han håller sig i form även när han är borta från gymmet.

Patrick Schwarzenegger tackar Chris Pratt för gåvan

Patrick Schwarzenegger tog nyligen till sitt officiella Instagram-konto och delade en historia. I videon ses han tacka Chris Pratt för att han skickade godikorgen till honom. Den var fylld med proteinpulver av ett märke som han har beundrat länge nu.

I videon sa han: “Okej, så jag lämnar stan ett bra tag och Chris, min svåger, skickade precis en liten godingkorg till mig att resa med.” Boxen var dock exceptionellt stor så han kunde inte bära den med sig på resan. Han sa: “Men det här är en enorm låda. Jag tror inte att jag kommer att kunna resa med det här.”

Chris Pratt delade vidare Patrick Schwarzeneggers berättelse och skrev: “Ha kul på din resa. Glad förlovning! Du är välkommen, dude.” Detta avslöjade anledningen till att stjärnan var utanför stan. Han friade nyligen till sin långvariga flickvän och hon sa ja!

För några veckor sedan tog Patrick Schwarzenegger till sitt Instagramkonto och delade en serie bilder på honom och hans flickvän, där han ses fria till henne. I bildtexten skrev han: “För evigt och alltid.” Inlägget var en karusell av deras drömförslag.

Läs mer: År efter att Chris Pratt ställde specifika krav på Arnold Schwarzeneggers son för en roll, minns Patrick sina hårda soldatpojkedagar

Paret hade dejtat länge nu och de tillkännagav äntligen sitt officiella snart bröllop. Familjen Schwarzenegger var verkligen på toppen av världen efter nyheten. Vad är dina tankar om att hjärteknaren ska gifta sig? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Inlägget Chris Pratt tvingar Arnold Schwarzeneggers äldsta son “Att komma i form” med en exklusiv Goodie Bag dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär