Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuildingChris Bumstead brainstormar namn för sin snart-födda babydotter och "Cleopatra" finns på...

Chris Bumstead brainstormar namn för sin snart-födda babydotter och “Cleopatra” finns på listan

Chris Bumsteads ständigt livliga liv sedan innan Mr. Olympia har upphetsat fansen för hans skull. Nu när den 29-årige kroppsbyggaren är närmare att bli pappa för första gången, frågar folk alltid om detaljer om graviditeten och hans snart-föda barn. I sin senaste Q&A-session fick han frågan vad han planerade att döpa sin baby till, och CBum vägrade att avslöja det.

Amerikas favoritvideo idag

Chris Bumstead behöll sin vinstsvit för bara månader sedan och blev femfaldig Mr. Olympia i Classic Physique. Ungefär som 2023 förväntar sig herr Olympia Derek Lunsford en ny familjemedlem. Även om ankomstdatumet är tillräckligt nära vägrar kroppsbyggaren att avslöja sin lilla flickas namn, och här är varför.

Chris Bumstead vägrade att avslöja sitt barns namn

I den senaste videon som lagts upp av Chris Bumstead var han en del av en Q&A-session. Han började med att ge en ansvarsfriskrivning om att han hade fått många frågor om sina barn, och han meddelade att det inte skulle bli några tvillingar. Sedan läste han den första frågan, där han fick frågan vad Baby Bum skulle heta. Han svarade: “Jag vill inte ge bort det här heller.”

Sedan delade kroppsbyggaren en spännande historia om sig själv och hur han försökte bestämma sig för ett namn för mycket äldre generationer. Han erkände, “Jag hade en rolig idé. Jag sa till Cortney att jag ville döpa vår dotter till något som är precis som väldigt gammal, som bara en gammal person skulle ha, som Bob eller Glattus eller Cleopatra eller något slumpmässigt.” Då sa CBum att han planerade att ge sin dotter ett sådant mellannamn.

Chris Bumstead har öppet omfamnat det nya liv han är på väg att hoppa in i. Med många inlägg med sin gravida fru, reflekterar CBum också över de förändringar han har genomgått för att förbereda sig för att bli faderskap.

Chirs Bumstead och faderskap

I ett av sina inlägg pratade CBum om hur han, när faderskapet närmar sig, också förändras för att bli en bättre version av en man. Han reflekterade över att han har vuxit till att bli starkare, mer självsäker och mer motståndskraftig. Liksom han också sa att han blir mer osjälvisk och sårbar. Han tillade: “Jag är ärligt talat så exalterad över detta nya kapitel i livet.”

“Hel of a Throwback”: 5X Mr. Olympia Chris Bumstead går nerför Memory Lane snubblar över gammal bild med före detta tränare och svåger

Precis som moderskap har faderskap vanligtvis en liknande effekt på män. De förändras mentalt och förändrar hela sin syn på sig själv och världen, ungefär som CBums bekännelse om hans förändringar.

Se hans historia | “Gör dig mindre intelligent med tiden”: Träningsforskare pratar om de kognitiva biverkningarna av PED:er

RELATED ARTICLES

Mest populär