Friday, December 1, 2023
HemBodybuildingChris Bumstead återskapade Arnold Schwarzeneggers signaturposition för sina 11,9 miljoner Insta-fans dagar...

Chris Bumstead återskapade Arnold Schwarzeneggers signaturposition för sina 11,9 miljoner Insta-fans dagar före Mr. Olympia

Med mindre än en halv månad före Mr.Olympia 2022 tränar kroppsbyggare hårdare än någonsin. Regerande Mr. Olympia Classic Physique, Chris Bumstead kommer också att dyka upp i den kommande tävlingen. Den 27-årige kroppsbyggaren delar ögonblick av sin rigorösa träning i gymmet. I en av sina senaste uppdateringar på sociala medier återskapade Bumstead Arnold Schwarzeneggers ikoniska bodybuilding-pose.

Chris Bumstead har tränat som kroppsbyggare de senaste åtta åren. Även om han har provat styrkelyft tidigare, tillhör han en traditionell bodybuildingbakgrund.

Chris Bumstead poserar som Arnold Schwarzenegger på gymmet

Chris Bumstead är en av de mest älskade figurerna i bodybuilding-eran. Han har fantastiskt utseende och personlighet. En annan anledning till att koppla honom till sina fans är hans frekventa interaktion med dem via sociala medieplattformar. Chris har vid många tillfällen uttryckt sin kärlek till legenden Arnold Schwarzenegger. I en av hans interaktionssessioner ville han ha armar som Schwarzenegger, eftersom han trodde att han inte hade snygga armar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Bumstead (@cbum)

Dessutom, i sitt senaste Instagram-inlägg, lade Bumstead upp en bild på honom som poserade som Arnold Schwarzenegger. CBum försökte imitera legendens ikoniska “ryggställning”. Den unga kroppsbyggaren prunkade med sina upppumpade muskler på sina axlar, rygg och armar och såg ut som Arnold.

Eftersom han är en trefaldig Mr. Olympia i kategorin Classic Physique, ser Chris Bumstead på sin fjärde titel i år. För 2022 års Mr. Olympia har kroppsbyggaren förändrats mycket i sin rutin. Tidigare tränade kroppsbyggartränaren och hans svåger Iain Valliere honom. Den här gången kommer han dock att tränas av Hany Rambod som är känd för att bygga tävlingsvärdiga kroppar för kroppsbyggare. Från jämn tid Mr. Olympia-mästaren Phil Heath till fyrafaldiga Ms. Figure Olympia-vinnaren Nicole Wilkins, Hany ser till att bygga en iögonfallande kropp.

DYK DYPARE

Chris Bumstead har bekräftat att han inte jobbar mycket med tungviktslyft för att vinna Mr. Olympia-titeln för fjärde gången. Han tar det lugnt medan han tränar rigoröst varje dag.

Varför skildes Bumstead och Iain Valliere åt?

Den professionella kroppsbyggaren Iain Valliere tränade Chris Bumstead sedan början av sin karriär. Med Iain vann Chris Mr.Olympia-titeln 2019, 2020 och 2021. Men 2022 meddelade duon att de inte kommer att träna tillsammans längre. Iain Valliere ville fokusera på sin kroppsbyggarkarriär. Även efter att ha avslutat sin kund-coach-relation upprätthåller Villaire och Bumstead en stark relation.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Bumstead (@cbum)

Eftersom Bumstead kommer att dyka upp som försvarande mästare i det kommande mästerskapet är fansen spända på att se om han kommer att göra anspråk på Mr.Olympia för fjärde gången.

Mr.Olympia Arnold Schwarzenegger förklarade boken som fick honom till bodybuilding

RELATED ARTICLES

Mest populär