Saturday, January 28, 2023
HemBasketball"Childhood Heroes": Legendariska komikerduon Dave Chappelle och Chris som bevittnar Stephen Currys...

“Childhood Heroes”: Legendariska komikerduon Dave Chappelle och Chris som bevittnar Stephen Currys krigare möter Celtics lämnar NBA Twitter i ett frenesi

Om finalomgången inte räckte för att få folk upphetsad, skulle kändisarna i Chase Center göra det när Golden State Warriors försökte avvärja laget nummer ett i ligan, Boston Celtics. Två komiska legender var på plats för att se Stephen Currys magi mot den ledande gruppen i NBA.

Komediska legenderna Dave Chappelle och Chris Rock var båda närvarande på Chase Center under Celtics vs Warriors-matchen. De två sågs sitta bredvid varandra med säten vid domstolen.

Två komiska legender på plats i finalen om matchen

De två kunde ses prata med varandra med Chappelle för munnen medan han sa något till Chris Rock. Och för de två att bevittna matchen mellan Celtics och Warriors är det vettigt.

Dessa två lag möttes i NBA-slutspelet där Golden State Warriors slutade triumfera över Boston Celtics. Celtics verkar ha ett uppdrag den här säsongen att inte bara ta sig tillbaka till finalen utan förhoppningsvis vinna också.

Men att se dessa två legender närvarade gav fansen en kick när de gick till Twitter för att dela sin spänning. Ett fan twittrade, “Barndomshjältar.”

barndomshjältar https://t.co/mEURnQ67VN

— Claytrain (@claytraingaming) 11 december 2022

Medan ett annat fan kommenterade, “Dave är den enda bra komikern där.”

Dave är den enda stora komikern där.

— tår (@killtyre13) 11 december 2022

Här är några fler reaktioner från Twitter.

Get

— Pinstripe Shortstop? (@bringmeasspls) 11 december 2022

🐐🐐

— Nahm Omar (@Nahm_Omar) 11 december 2022

👑 Legender 👑

— MJ (@here2hoop) 11 december 2022

Chris ser ut som om han sett skuggan av Will

— George Allen Barnett (@blmgeorge13) 11 december 2022

Medan vissa fans var glada över att se dessa två komiker umgås tillsammans, tog några upp den ökända incidenten mellan Chris Rock och Will Smith.

När det gäller spelet avslutade Stephen Curry den första kvarten med en trepoängare på 30 fot. Han utförde en serie dribblingar för att skapa utrymme och sköt sedan en regnbågstrea över en 6’8 power forward.

Stephen Curry var inte den enda Warrior på punkt

Och det var inte bara Curry som har varit bländande fans som sitter i Chase Center. Det verkar som om Klay Thompson kan ha en ny stor match eftersom han redan hade 30 poäng som de hade i fjärde kvartalet.

Warriors kommer att försöka undvika att förlora sin tredje match i rad efter att ha förlorat sina två senaste matcher. Celtics å andra sidan är redan inne på en vinstsvit på tre matcher och ser till att bli fyra i rad.

Låt oss se vem som kommer överst. Kommer det att vara Celtics som besegrar Warriors på deras hemmaplan? Eller kommer Warriors att slå det ledande laget i ligan samtidigt som de sätter upp en show för sina fans och de två närvarande komiska legenderna?

Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär