Wednesday, February 28, 2024
HemNFLChiefs vs. Ravens: "Most Sacked" Lamar Jacksons otålighet i "fickan" kan hjälpa...

Chiefs vs. Ravens: “Most Sacked” Lamar Jacksons otålighet i “fickan” kan hjälpa honom att hålla sig borta från Chris Jones & Co

En av de mest framstående defensiva tacklarna är att gå mot de bästa quarterbackarna i ligan. Ja, vi syftar på att Chris Jones tar sig an Lamar Jackson. Chris Jones avskedsrekord är inget konstigt för fotbollsfans eftersom han nyligen tjänade 1,25 miljoner dollar för att ha nått totalt 10,5 sacks i matchen mot Chargers. Samtidigt är Lamar Jackson en av de mest värdefulla QBs som finns.

Så, finns det ett samband mellan denna statistik? Om man tittar på det spekulativa spelandet verkar det vara fallet. Lamar Jackson ses oftast försöka förlänga spel och få den korta änden av pinnen. Ett inlägg dök upp på X som kastar mer ljus över Lamar Jacksons situation och varför han behöver vara på särskild beredskap mot Kansas City Chiefs.

Skulle Lamar Jackson behöva oroa sig för Chris Jones?

Med enkla ord är svaret ja. Chris Jones är en av de bästa defensiva tacklingarna som finns. Och enligt Chiefs-fansens inlägg på X är Lamar Jackson den 9:e mest sparkade QB i ligan. Bara den här säsongen fick han sparken 37 gånger. Inlägget pekar på huvudorsaken bakom hans sårbarhet. Lamar Jackson älskar att göra djupa kast, och för att uppnå det behöver han ibland hitta rätt ficka eller vänta på att mottagare ska bli fri. I processen blir han målet för rusare.

#Ravens QB Lamar Jackson fick sparken 37 gånger under grundserien, 9:e flest i NFL. Han är svårfångad, men korparnas kärlek till djupa kast och Jacksons benägenhet att hålla i bollen gör att passningsruset kan komma till honom. @ChiefsFocus #KCvsBAL pic.twitter.com/tuMq6q9x99

— P-Mac McGruder (@ChiefsFan4Lyfe) 27 januari 2024

Vi kunde se det i matchen mot Houston Texans, där han letar efter en mottagare och försöker utöka innehavet. Det slutar med att han får sparken av Will Anderson Jr. och viker sig som en stol. Nu kan anslutningen vara lättare att göra. Av alla QBs kvar under eftersäsongen fick Jackson sparken flest gånger. För att sätta det i sitt sammanhang fick Jackson sparken 37 gånger, medan hans motståndare Patrick Mahomes fick sparken 27 gånger.

Om vi ​​pratar om NFC-sidan av saken, tog Brock Purdy 28 sacks, medan Jared Goff fick sparken 30 gånger hittills. Samtidigt, när han tittar på statistiken som Chris Jones skryter med, tjänade han hela 1,25 miljoner för sin 10:e avsked för säsongen tidigare denna månad. Dessutom har hans spel förbättrats när det gäller att begränsa QBs och offensiven.

LÄS MER- “Jag kan inte vara Jim Harbaugh”: Sherrone Moore stämplar sin auktoritet för att kickstarta en ny era i Michigan

Nu kommer den tuffa striden mellan Chiefs och the Ravens att få bevittna den ultimata skickligheten. Eventuella svagheter och brister kommer att vara högsta prioritet för laget att fixa till innan den stora uppgörelsen. När han kommenterar de färdigheter som oppositionen har, inser tränare Reid hur stort hot Lamar Jackson är och kommer att försöka genomföra åtgärder för att kontrollera honom.

Tränaren Andy tycker att Lamar Jackson är “skiftande”

En artikel från USA Today citerar Andy Reid som säger: “Lamar är speciell. Han är snabb, en av de snabbaste killarna på planen, när allt är sagt och gjort. Och han är skiftande.” Samtidigt som han tillägger, “han kastar det bra, han kastar det bra när han är i rörelse. Vi måste bara hålla oss på toppen av den delen av det.”

Men det finns en sak som Chiefs kanske också vill överväga. Om Lamar Jackson inte hittar en inner- eller ytterficka, börjar han använda sina ben och ger sig av för ett första försök eller en TD. Säkerheten Justin Reid har dock listat ut allt och om Jackson bestämmer sig för att springa har säkerheten åtgärder på plats.

Chefernas säkerhet som försökte belysa densamma sa: “Försök att hålla honom (Jackson) i fickan så mycket vi kan, se till att vi får honom på marken de gånger han springer.”

Kan Chiefs innehålla Lamar Jackson? Vad tror du?

Inlägget Chiefs vs. Ravens: “Most Sacked” Lamar Jacksons otålighet i “Pocket” Could Him Stay Away From Chris Jones & Co dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär