Tuesday, February 27, 2024
HemNFLChiefs vs Raiders Skaderapport: Stort slag för Andy Reid och bakslag för...

Chiefs vs Raiders Skaderapport: Stort slag för Andy Reid och bakslag för Antonio Pierce före juldagen Mega Clash

Las Vegas Raiders har för närvarande en 6-match förlustrad mot Kansas City Chiefs. I sin sista matchup den här säsongen slog Chiefs Raiders med 17-31. Men sedan dess har Raiders genomgått en grundlig shake-up. De sparkade sin huvudtränare, Josh McDaniels, och general manager, Dave Ziegler. Sedan den interimistiska huvudtränaren Antonio Pierce tog över har de hållit ett rekord på 0,500 under honom.

Amerikas favoritvideo idag

I det kommande high-stakes-spelet verkar det som att inget lag har varit förskonat från skador inför juldagens uppgörelse. Det som återstår att se är hur mycket det kommer att påverka lagets prestation.

Kansas City Chiefs offensiv har viktiga frånvaro

I hjärtskärande nyheter för Chiefs fans avslöjade laget att stora offensiva vapen som backen Jerick McKinnon, bredbandsmottagaren Kadarius Toney och den offensiva tacklingen Donovan Smith har uteslutits för Raiders-spelet. De tre kämpar mot ljumske-, höft- och nackskador.

Detta kommer som ett bakslag för Toney, som var ute efter att lösa sig själv efter att han trasslat till i de två senaste matcherna. I Buffalo Bills-spelet var en av hans fötter på raden av scrimmage, vilket ledde till ett offsidesamtal och förnekade touchdownen han hade gjort. Det resulterade i att Bills vann matchen och Chiefs noterade sin andra raka förlust. Sedan, i New England Patriots-spelet, missade han en avgörande passning som kunde ha lett till en touchdown.

“Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om att bänka Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

Frånvaron av Donovon Smith innebär att det kommer att finnas en mindre rutinerad spelare att försvara Patrick Mahomes mot attacken från Raiders defensiva spelare. Raiders, å andra sidan, hanterar sina egna skador.

Raiders kommer att missa TE Michael Mayer

Las Vegas fick tillbaka några offensiva startande till sin spellista för Chiefs-matchen, men de kommer att vara ute på en stor. Tight end, Michael Mayer kommer att titta från sidlinjen på grund av en tåskada. Han har gått för 304 mottagande yards på 27 mottagningar och har gjort två touchdowns hittills. Han kommer dock bara tillbaka för Raiders sista match den 7 januari.

Men det är inte bara dysterhet och undergång för dem än. Centern, Andre James, och RB, Josh Jacobs, kommer med största sannolikhet att återvända till Chiefs-matchen, vilket kommer att vara en enorm lättnad för Raiders anfall. DB Brandon Facyson, OT Kolton Miller, WR DJ Turner och CB Jack Jones har förflyttats till statusen “tveksam”.

Chiefs kommer att möta Raiders på Arrowhead Stadium den 25 december klockan 16:30 ET.

RELATED ARTICLES

Mest populär