Saturday, December 2, 2023
HemNFLChiefs HC Andy Reid får en chock halvvägs in i NFL-säsongen

Chiefs HC Andy Reid får en chock halvvägs in i NFL-säsongen

Eftersom Kansas City Chiefs förbereder sig för vecka 11 av grundserien, väntar deras HC en överraskning. Han anses allmänt vara en av de bästa huvudtränarna i fotboll, men en ny lista har motbevisat detta. Chiefs kommer ut efter en bye-vecka och kommer att möta Philadelphia Eagles den 20 november. Kommer den här nya chockeraren att pressa Andy Reid att göra det ännu bättre?

Samme Andy Reid hade varit huvudtränare för Eagles i 13 år innan han bytte till Chiefs 2013. Nu när han förbereder sig för att ta sig an sitt tidigare lag, kan han leva upp till “Årets tränare”-mantel ?

Andy Reid är ingenstans att se i topp 4-tränarlistan

Joe Schad, en skribent för Palm Beach Post tog till X för att dela med sig av en lista över topp 4 tränare som är de nuvarande favoriterna till priset “Årets tränare”. De är Dan Campbell från Detroit Lions, Mike McDaniel från Miami Dolphins, DeMeco Ryans från Houston Texans och Robert Saleh från New York Jets.

Dan Campbell är aggressiv på alla de rätta sätten, och hans spelare älskar att slåss för honom på rutnätet. Under honom har Lions 7-2, och i toppen av NFC North-divisionen. Han har varit HC i 4 år och har ett rekord på 0,445. Mike McDaniel ser ut som en IT-specialist men är en av de coolaste tränarna i ligan. Han har varit HC of the Dolphins i 2 år och har ett rekord på 0,577 med 15 vinster och 11 förluster.

Travis Kelce och Taylor Swift får stöd av tränaren Andy Reid när han talar om deras relationstillväxt efter eras turné

DeMeco Ryans har bara varit HC i ett år och har redan ett vinnarrekord. Av de 9 matcher som han har varit med Texans har han vunnit 5 av dem. Av listan har Robert Saleh det sämsta rekordet på 0,349. Detta år kan också hamna i ett förlorande för honom. Jets utsikter försvann när Aaron Rodgers drabbades av en akillesskada. Hur står sig Andy Reid i jämförelse med dessa trogna?

Andy har det bästa resultatet av alla fyra tränarna

Andy Reid överträffar alla dessa tränare med sitt rekord på .644. Och efter att han gick med i Chiefs är hans rekord ännu bättre på 0,725! Med Patrick Mahomes som sin QB, ser duon mycket ut som kombinationen Bill Belichick och Tom Brady. Men medan Belichick är en defensiv hjärna, är Reid ett offensivt geni.

Under de senaste tre åren har Chiefs ledda av Reid vunnit två Super Bowl-mästerskap. Och nu när han fyller 66, har Reid fortfarande några år kvar innan han går in i solnedgången. Kommer han lyckas överträffa även Belichick som den “mest framgångsrika fotbollstränaren” eller är det bara en dröm? Med Belichick som vakar över en dynasti i spillror, verkar det som att Reid kan ha en rimlig chans att nå målet.

RELATED ARTICLES

Mest populär