Saturday, December 9, 2023
HemSoccerChelsea Legend i synk med Ryan Reynolds 10-års förutsägelse när han hyllar...

Chelsea Legend i synk med Ryan Reynolds 10-års förutsägelse när han hyllar Wrexhams ambition

Wrexham går från klarhet till klarhet. De fortsätter att göra mål för skojs skull samtidigt som fansen är nöjda med sin spelstil. En stor del av äran för att förvandla denna fotbollsklubb går till Ryan Reynolds. Hans närvaro och ledarskap har gjort Wrexham till en klubb känd över hela världen. Faktum är att en före detta fotbollslegend gjorde en iögonfallande förutsägelse om fotbollsklubben Wrexham, en som skulle kunna förändra denna institutions historia om den stämmer.

Wrexham ligger fyra i League Two med 33 poäng på 18 matcher. Med i snitt nästan två mål per match har deras attack varit i brand den här kampanjen. Om de fortsätter med den här formen ser uppflyttningen till League One inte ut som en avlägsen verklighet.

Chelsea-legenden ger sitt omdöme om Wrexham-projektet

Förre Chelsea-backen Frank Sinclair delade nyligen sina tankar om Wrexhams bana som klubb. Efter att ha spelat i Premier League, Championship, National League och League 1 känner den före detta Chelsea-mannen till skillnaderna i kvalitet mellan de olika nivåerna i engelsk fotboll. Därför är hans kommentarer om att Wrexham kan ta sig till Premier League ett bevis på klubbens riktning.

Sinclair sa till Stocklytics, “Jag skulle inte bli förvånad om de kom till Premier League. Jag tror inte att det är något de skulle kunna göra under de kommande 5-10 åren, men om du ger dem en realistisk tidsram inom de kommande 10 åren, skulle du säga att det är genomförbart.

Sinclair tillade också att Wrexham kan se upp till Leicester som tog sig upp till Premier League 11 år efter nedflyttningen. Dessutom är faktorn med att ha kändisägare också ett stort plus enligt Sinclair. Han förklarade, “Jag tror att de har ett större drag. Med den exponering som fotbollsklubben får från ägarna och dokumentären, kommer det att bli attraktivt för spelare och de kommer att vilja vara en del av det.” Det ser ut som att Sinclair tror att Wrexham-projektet är avsett för framgång. Kanske kunde Ryan Reynolds Premier League-förutsägelse inte ha varit en omöjlig dröm trots allt.

Kan Ryan Reynolds män uppnå Premier League-drömmen?

I FA-cupens fjärde omgång 2023 höll Wrexham Sheffield United, ett lag tre divisioner över sig, oavgjort. Matchen slutade oavgjort 3-3, en prestation som gjorde Reynolds stolt. Hollywood-ikonen avslöjade sedan planen- att spela i Premier League inom 10 år. Idag ser den drömmen mycket möjlig ut.

Efter matchen sa Ryan Reynolds: “Ingen har någonsin gjort något bra i den här världen och tänkt: ‘Vet du vad, låt oss gå halvvägs’, så låt oss gå hela vägen och vi tror att vi kan göra det. Om det är teoretiskt möjligt att gå från den femte nivån till Premier League, varför skulle vi inte försöka?“. Managern Phil Parkinson sa nyligen att Wrexham kan efterlikna Luton Town genom att spela i Premier League.

Med ägarna och chefen på samma sida har Wrexham den perfekta basen att bygga vidare på.

Tror du att Wrexham kommer att säkra Premier League uppflyttning inom en snar framtid? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär