Tuesday, February 27, 2024
HemViralSportsMomentsCheerleaders från Pennsylvania och Texas engagerar sig i ett uppriktigt initiativ för...

Cheerleaders från Pennsylvania och Texas engagerar sig i ett uppriktigt initiativ för semestersäsongen

I grupperna av pigga high school-hejaklacks händer det mycket utöver bisysslan. Nyligen har Woodland High School (TWHS) påbörjat ett hjärtvärmande uppdrag där de vågat sig bortom sina cheerleading-rutiner. Dessa unga ambassadörer deltog i ett välgörenhetsprogram där de donerade handgjorda filtar till föräldrar vars barn togs in på Woodlands Medical Center.

Amerikas favoritvideo idag

TWHS var inte det enda laget som tog upp välgörenhetsinitiativ. Under hösten tidigare i år bytte Misericordia University cheerleading-team sina cheerleadingroller för att delta i att tjäna samhället. Truppen har samlat in pengar till St Jude Children’s Research Hospital for Childhood Cancer.

Cheerleading squads årliga tradition att väva filtar av kärlek

Det har gått ett decennium sedan TWHS cheerleading-truppen ägnade sig åt saken att göra en positiv skillnad i samhället. De har kanaliserat sin kreativitet och tid till att tillverka handgjorda filtar som har varit en omhuldad tradition i samarbete med Memorial Hermann i 9 år.

Som rapporterats av Woodlands Online, under ledning av Donna Roberts, deras tränare, besökte TWHS cheerleading-teamet Richard Rivas, MD Neonatal Intensive Care Unit (NICU) vid Memorial Hermann The Woodlands Medical Center. Efter mötet överlämnade de kärlekstecken och erbjöd tröst till familjer på NICU under svåra tider när hela världen solade sig i semesterandan.

Detta arv av medkänsla erbjöd hejarklackarna en möjlighet att bevittna effekten av deras välgörenhetsrörelse. Genom att kunna leverera filtarna till NICU-föräldrar har de blivit en integrerad del av deras motståndskraftiga resa när de för tidigt födda barnen kämpade mot alla odds i sina isoletter.

Cheerleading-team inspirerar gemenskap genom medkänsla

Samtidigt tog Misericordia University Cheerleading-teamet initiativet genom att engagera sig i en givande höstsäsong av samhällstjänst. I september samlade deras 16:e årliga “Cougars for a Cure”-kampanj in över $2 700 till St Jude Children’s Research Hospital under Childhood Cancer Awareness Month. Genom detta initiativ har de organiserat Go Gold-spelet genomfört en 50/50-lotteri och genom försäljning av t-shirt ägnat sig åt en ädel sak.

Randolph High School Cheerleaders samlar in pengar för en ädel sak på Making Strides Walk

Deras välgörenhetsinsatser fortsatte även i oktober då de samlade in en fond på 1 000 dollar till stöd för en ideell organisation för att stödja patienter som lider av bröst- och äggstockscancer i West Chester, känd som Unite for Her. Genom ett Go Pink!, ett spel som omfattade en 50/50-lotteri och som kulminerade med en BINGO-brädekampanj på sociala medier, exemplifierade cheerleading-teamet essensen av gemenskapsanda och gjorde skillnad i livet för människor som kämpar mot cancer.

När festivalsäsongen utvecklas, belyser cheerleading-gruppens engagemang kraften av vänlighet som skapar krusningar av tröst och hopp. Deras beslutsamhet och hängivenhet att delta i ädla ändamål står som ett bevis på den transformerande kraften hos osjälviska handlingar som inspirerar samhället att ge och dela.

RELATED ARTICLES

Mest populär