Charlotte Flair tog till Twitter för att visa upp sitt Halloween-utseende för 2020. Hon, tillsammans med sin pojkvän och WWE Superstar, Andrade, klädde sig som det episka paret Batman och Catwoman.

Duon återskapade en scen från Batman återvänder, en film från 1992.

Charlotte Flair och Andrade har alltid varit ett stort fan av festivalen. Förra året klädde duon upp sig som Joker och Harley Quinn.

Visa det här inlägget på Instagram

Vad ska vi vara i år?!? Hjälp oss!! 🎃 👻 🖤 @andradealmas #halloween #halloweencostume #harleyquinn #joker

Ett inlägg som delas av Charlotte Flair (@charlottewwe) på

Inte bara Halloween, men paret gillar också att klä sig ut som olika karaktärer under fotograferingar. Här är en bild av dem som kopierar Wolf of Wall Street.

Visa det här inlägget på Instagram

pappa borde inte slösa bort sin tid 🐺 🎥 @andradealmas

Ett inlägg som delas av Charlotte Flair (@charlottewwe) på

Charlotte Flair har varit ur spel sedan juni månad. Hon hade meddelat att hon skulle ta ledigt för att genomgå en ny operation på sina bröstimplantat. Men för några dagar tillbaka avslöjade Charlotte sin drömmotståndare efter att hon gjort sin oundvikliga återkomst.

Charlotte Flair vill möta Michelle McCool

Nyligen medverkade Michelle McCool i det senaste avsnittet av WWE Network-showen “The Bump.” Intervjun var i samband med WWE: s firande av The Undertaker trettio år.

Diskussionen nådde ett steg där Undertaker gjorde drömmatcher år efter år. Ämnet flyttades sedan över till alla drömmatcher som Michelle McCool skulle vilja. Hon avslöjade att hon skulle vilja möta Charlotte, som “Drottningen” gav ett intressant svar på.

Flair brydde sig inte om eller kände sig dålig då hon gick i pension Trish Stratus förra året. Vi är säkra på att hon inte har något emot att pensionera Michelle McCool också.

Läs också: Fans blir galna med WWE och AEW Superstar-kostymer för Halloween