Saturday, December 9, 2023
HemF1Charles Leclerc avslöjade en gång en ovanlig besatthet för George Russell efter...

Charles Leclerc avslöjade en gång en ovanlig besatthet för George Russell efter att ha svarat på en omöjlig “Topplös” fråga

För ungefär två år sedan, mitt i pandemin, samlades F1-förare för en spontan, rolig och spelintervju med några frågor med Sky Sports F1. McLarens Lando Norris, Ferraris Charles Leclerc, Williams Alex Albon och Mercedes George Russell träffades för några skratt.

F1-männen spelade ett roligt spel under en av de mest isolerande tiderna i mänsklighetens historia. De verkar glada och glada över att leka och fnissa och reta varandra; vilket blev en av de roligaste intervjuerna av de fyra!

Männen sågs med summer i händerna. Detta spel krävde att de svarade på intervjuarens frågor om en förare i synnerhet. De återstående tre männen skulle slå sina summer om de ville svara och den som surrade först skulle svara på frågan. Som sedan granskas för att se om det på något sätt stämmer.

Ett segment involverade ett gäng frågor angående publikens favorit, George Russell. Och de återstående tre missade inte ett enda tillfälle att reta den unge mannen.

Allt eftersom frågorna fortskred blev spelet roligare. Vid ett tillfälle frågade intervjuaren pojkarna: “Hur många topplösa bilder har George lagt upp på Instagram? Är det a) 15 b) 5 c) 13?”

De tre männen brast ut i skratt, redan innan intervjuaren hann avsluta sin fråga. Och så fort hon gjorde det, utbröt Charles, utan att missa ett enda slag, “13!”
Norris gick då med och sa: “För många, för många! Ja, för många. Plats på 13!”

Russell tror dock att han bara har skrivit “tre” tvärtom. De tre männen var snabba med att undvika Russell eftersom de var oense i samklang och fortsatte sitt skrattupplopp.

I fånigare ämnen grävde de till och med in i den sista potentiella emoji som George kan ha använt på sin telefon.

F1-män försöker bestämma den sista emoji som användes av George Russell

När de fortsatte att spela frågespelet ställde intervjuaren ännu en fånig fråga till männen. Hon frågade om de kunde gissa den sista emojin bland Georges ofta använda emojis. Och männen kämpade med sina summer för att svara först.

Charles Leclerc råkade surra tidigare än alla andra. Och precis när han skulle svara tystnade han och sa: “Nej nej nej, jag skulle säga något men det är bäst att jag inte säger det!”

Och männen skrattade bort. Albon klev då in. Han sa: “Blinkande ansikte?”

George, som vid det här laget var extremt road, sa: “Det är det inte. Det är det skrattande ansiktet.” När den unge pojken delade med sig av denna information riktade han hela sin telefonskärm mot kameran, inte bara avslöjade den sista emojin, utan alla tillsammans!

Till detta avslutade intervjuaren och sa: “Han är en modig man som visar oss alla emojis.”

George Russell har alltid varit en sådan ärlig, fånig och rolig F1-enhet. Detta gör honom till en av de mest älskade F1-personerna på området. Klättra nya höjder, låt oss se hur 2023 fungerar för den stigande stjärnan.

RELATED ARTICLES

Mest populär