Sunday, February 25, 2024
HemNBACharles Barkleys 1 misstag kostade honom möjligheten att träffa en ikonisk medlem...

Charles Barkleys 1 misstag kostade honom möjligheten att träffa en ikonisk medlem av Beatles: “I Was Exhausted …”

Det är inte alltför ovanligt att NBA-stjärnor också blir starstruck. Även om de är lika stora som kändisar nuförtiden, råkar de också vara fans. Oavsett om det är underhållning, musik eller filmer är de lika benägna att nörda över interaktioner med kändisar. Även en man så stolt som Charles Barkley är inte rädd för att avslöja sin besvikelse över att bara missa en chans att träffa en av musikens största hjärnor. Å andra sidan hade hans medvärd och nyligen tillträdde Hall of Fame Ernie Johnson en del osäkerhet under sin interaktion med en levande legend. Av en slump kom dock båda deras interaktioner på gymmet.

Amerikas favoritvideo idag

För det första var det Chuckstern som avslöjade sitt möte. “När någon försöker träna, lura dem inte.” Så, tränar och under en måltid, fick det. ” Jag var i LA en gång, med min agent. Vi hade skjutit, typ 3 eller 4 dagar och jag var utmattad. Jag sa, ‘Imma ta en tupplur innan middagen’.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av NBA på TNT (@nbaontnt)

Tyvärr var det en dyr tupplur för Chuck. “Han går till gymmet och Paul McCartney är där inne. Vi äter middag, säger han, ‘Paul McCartney var med i…’ Jag sa, ‘Yo, man. Varför väckte du mig inte? Han säger: ‘Du sa till mig att du ville ta en tupplur.’ Jag sa: ‘Jag ville ta en tupplur. Men jag behövde ingen tupplur om Paul McCartney skulle vara på gymmet.”

Hans lustiga anekdot tog också fram en från EJ. Hans var dock mycket mer pinsamt. “Jag var på gymmet en dag. Gick in till stan, gick ner till gymmet, och det var bara två personer där inne. Jag och…Arnold Schwarzenegger.”

Vad som följde var en rolig “interaktion” mellan de två.

Det här är en berättelse som utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär