Wednesday, February 1, 2023
HemBasketballCharles Barkley slår in TV-värdens inbjudan värd 50 miljoner dollar genom att...

Charles Barkley slår in TV-värdens inbjudan värd 50 miljoner dollar genom att påminna om Ex Bulls Stars Cleveland Diss: “Ingen säger de orden annat än potatis

‘The Steam Room’ är den enda podcast där duon Charles Barkley och Ernie Johnson kunde hittas förutom deras vanliga framträdande på uppsättningarna av ‘Inside the NBA’. Podcasten är en av de roligaste och diskuterar ofta ämnen bortom basketvärlden. Dessutom får tittarna också veta vad som händer bakom gardinerna i sportvärlden. På sistone berättade Charles Barkley en spännande historia om honom och den berömda TV-värden Jimmy Kimmel, som har ett nettovärde på 50 miljoner dollar.

I ett av de senaste avsnitten av podcasten satte sig Charles Barkley och Ernie Johnson med TK för en pratstund. De diskuterade olika saker, inklusive TK och Johnson som frågade Barkley om “Real or Fake” Bowl Game-namn. Mitt i frågesporten frågade TK om det finns en Jimmy Kimmel LA Bowl. Barkley svarade rätt. Utöver det uttryckte han att Jimmy Kimmel var en av hans favoritmänniskor. Kimmel hade bjudit in Barkley otaliga gånger till Idaho. Men trots att han fick otaliga inbjudningar, accepterade inte Barkley någon av dem.

Charles Barkley om varför han inte accepterade några inbjudningar

Efter att ha hört Charles Barkleys bekännelse frågade TK honom varför han hade vägrat att acceptera några inbjudningar. Därefter fortsatte Sixers-legenden att förklara med hänvisning till veteranen Joakim Noahs ökända Cleveland-diss. Antyder samma sak för Idaho.

DYK DYPARE

Dessutom ställde Barkley de två en fråga angående Idaho. Han frågade: ”När sa någon av er att vi åker till Idaho? Ingen säger de orden, förutom potatis.”

Barkley antydde att det inte fanns mycket att se i Idaho som skulle få honom att acceptera inbjudan. Sixers-legenden anmärkte om Idahos baspotatisproduktion och undrade om staten hade några turistattraktioner. Barkley antydde att han inte skulle besöka Idaho även om han får inbjudningar från sina favoritmänniskor tills något annat i staten lockar honom.

Vad tycker du om Charles Barkleys syn på Idaho? Tror du att han skulle acceptera Jimmy Kimmels inbjudan? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär