Friday, December 1, 2023
HemBasketballCharles Barkley ger en avgörande lektion om "Michael Jordan och Magic Johnson"...

Charles Barkley ger en avgörande lektion om “Michael Jordan och Magic Johnson” för kommande NBA-generationer: “De kallade honom tragisk Johnson”

Charles Barkley var en av sin tids bästa spelare. Lika mycket som fansen brukade älska honom på banan, visade de liknande kärlek även efter att han blev analytiker. Men på grund av sin uppfriskande ärliga personlighet tvekar Barkley inte att kritisera spelarna som presterar dåligt. Han kritiserade spelare som Kevin Durant, Klay Thompson och många andra. Men för det mesta fick han också svar på sin kritik. Med tanke på detta frågade Taylor Rooks Sixers-legenden om det fanns någon skillnad mellan spelare på den tiden och idag när det gäller att reagera på kritik.

Charles Barkley satte sig ner med Taylor Rooks för en exklusiv intervju. I den intervjun diskuterade han olika saker. Från att förklara sitt bråk med Michael Jordan till att svara på en fråga relaterad till Kevin Durant, Barkley dök djupare in i många ämnen. Men bland dem fick Rooks ovannämnda fråga Barkley att ge några råd till nuvarande NBA-spelare.

Charles Barkley ger råd till de nuvarande NBA-spelarna

Charles Barkley uttryckte att dagens spelare överreagerar mycket mer än spelarna i hans generation. Han tillade att från Magic Johnson till Larry Bird till Michael Jordan fick alla kritik. Dessutom uppgav Sixers-legenden till och med ett spännande faktum för att stödja hans uttalande. Han sa, “När Magic spelade dåligt ett år kallade de honom Tragic Johnson, men han blev inte arg.”

Hans uttalande skildrade förmodligen hur han ville att spelarna skulle förstå att alla fick kritik en gång i livet. Barkley tillade att de nuvarande spelarna aldrig ser tillbaka på sina misstag. Enligt honom ifrågasätter de aldrig sig själva angående om kritiken som fåtts faktiskt var rättvis eller inte.

Barkley förklarade också att om han fick kritik, så skulle han först ha verifierat om de hade rätt. Om de inte hade rätt, då hade han reagerat på dem. Därför var hans kommentarer ganska självförklarande och indikerade hur han ville att de nuvarande spelarna skulle reflektera tillbaka på kritiken innan de reagerade på dem. Tillsammans med att välja mellan spelare från förr och idag, släppte han också ett råd till dem.

Se mer- Tre slående likheter mellan LeBron James och Tom Brady

Vad tycker du om Charles Barkleys kommentarer? Tycker du att de nuvarande spelarna överreagerar på kritiken? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär