Sunday, December 10, 2023
HemNBACharles Barkley erbjuder djup visdom som kan hjälpa "The Beard" på New...

Charles Barkley erbjuder djup visdom som kan hjälpa “The Beard” på New Team

På grund av Los Angeles Clippers fria fall har alla en potentiell lösning på lagets problem. Men att hitta balansen är fortfarande det viktigaste frågetecknet för laget. Mellan Kawhi Leonard, Paul George och Russell Westbrook hade laget redan ett överflöd av bollhanterare. Men tillägget av James Harden kan bara vara en kock för mycket. Som ett resultat är det av största vikt att hitta ett sätt att fördela ansvar. Även om han är osäker på affären i första hand, har Charles Barkley ett klokt budskap till den nyaste Clipper.

Enligt honom finns det bara ett recept för laget att hitta framgång.

Charles Barkley beskriver den idealiska mentaliteten för Clippers

För ett lag med Championship-ambitioner är det en gåva från gud att lägga till en superstjärna som Harden. Medan hans slutspelsuppgifter fortfarande är ifrågasatta, är James en utan tvekan en Hall of Famer vid första omröstningen. Men den första återgången till detta experiment har inte varit idealisk.

Utan en enda seger i det nya lagets första 4 utspel verkar det gå från dåligt till värre. En förlust mot ligans värsta Memphis Grizzlies kan vara den ökända sista droppen. Som ett resultat är massor av reaktioner på lagets första snålhet redan över oss.

Oavsett om det är mentalitetsfrågor eller Shaq som föreslår att The Beard kommer från bänken, kräver situationen dramatiska förändringar. I en sådan turbulens har Barkley en del sann kunskap att låna ut till lagets senaste tillskott.

“Det enda sättet du kan vara en bra spelare är att köra spelet utan boll. Alla är bra spelare med boll men för att vara en bra spelare måste du spela utan boll.”

RELATED ARTICLES

Mest populär