Tuesday, February 27, 2024
HemNFLChargers royalty Jim Harbaugh bryter internet genom att avslöja First Look i...

Chargers royalty Jim Harbaugh bryter internet genom att avslöja First Look i LA:s berömda Powder Blue

Gör plats för den gyllene tränaren, för han är äntligen här med Chargers färger! Efter månader och månader av spekulationer om Harbaughs framtid, rensade han luften för två veckor sedan äntligen. Flytten till NFL från Michigan är förvisso en drastisk förändring, men fortfarande viktig. Det kan omöjligt vara lätt för Michigan-fansen att se sin älskade tränare i färger som inte är majs och blå, men det är bara så fotbollen snurrar.

Jim Harbaugh ser fantastisk ut i puderblått. pic.twitter.com/rrCxUnBH5J

— NFL Fashion Advice (@fashion_nfl) 29 januari 2024

Ett fan skrev ett svar på Harbaughs video och skrev: “Jim Harbaugh ser fantastisk ut i puderblått.” Som svar på sin ankomst till Chargers sa Harbaugh: “Jag vet att universum är stort. Fotbollsuniversumet är stort. Varje jobb jag har tagit vid varje steg på vägen inom coaching, det fanns en koppling där för mig. För att komma tillbaka till Chargers, uppriktigheten, den fanns där. Det kändes som att det bara kändes som hemma när jag kom hit.” Den nationella mästaren i CFP är här och fansen kunde inte vara mer exalterade över det. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar.

Inlägget Chargers’ royalty Jim Harbaugh bryter internet genom att avslöja First Look i LA:s berömda Powder Blue dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär