Friday, February 3, 2023
HemBodybuilding"Channel My Inner Michael Jordan": Chris Bumstead hämtar inspiration från NBA-legendens pre-match-ritual...

“Channel My Inner Michael Jordan”: Chris Bumstead hämtar inspiration från NBA-legendens pre-match-ritual inför 2022 Mr. Olympia

Varje idrottare har en ritual före spelet som hjälper dem att komma in i zonen innan de sätter sig i centrum. För den legendariske Arnold Schwarzenegger var det att besöka “pajernas hus” för att fira före varje tävling. På samma sätt har den kanadensiske kroppsbyggaren Chris Bumstead en unik men ändå intressant ritual före spelet, som härrör från en av Michael Jordans vanor innan han kliver in på banan. Intressant nog är CBum redo att följa sin rutin innan matchen i den kommande Mr. Olympia-tävlingen.

I sin senaste vlogg avslöjade Chris Bumstead rutinen före spelet som han kommer att följa innan han dyker upp på Mr. Olympias scen. Dessutom kom CBum på sin ritual efter att ha hämtat inspiration från Chicago Bulls legend, Michael Jeffrey Jordan.

Chris Bumsteads nya ritual före spelet

Den kanadensiska IFBB professionella kroppsbyggaren Chris Bumstead är helt redo för Mr. Olympia. Han är inte bara redo med sin strimlade kropp utan också med sin entusiasm och självförtroende. Förutom bodybuilding-uppmaningarna kommer Chris också att utföra en ritual innan spelet för att få den fördelen över andra konkurrenter.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Bumstead (@cbum)

Enligt hans senaste YouTube-vlogg köpte CBum ett par Jordan 1 Retro High OG Lost and Found-skor från 2015. Medan han packade upp paret Jordans sa Bumstead: “Jag har förberett mig på att bära dem på denna Olympia”. Dessutom avslöjade kroppsbyggaren att han blev inspirerad av Michael Jordans rutin innan matchen och därför vill följa samma sak innan han dyker upp på Mr. Olympias podium. “Michael Jordan brukade snöra på sig sina egna skor varje match och det var som hans ritual han var tvungen att göra”, tillade 27-åringen.

DYK DYPARE

Bumstead delade vidare, “Jag tar med det här till Vegas och jag ska rocka dem”. Det är klart att CBum är glada över att utföra Magic Jordans modus operandi, för att få den extra Jordan-liknande energi som krävs för att säkra mästerskap. För att uttrycka det med hans ord, genom ritualen kommer Bumstead “kanal [his] inre Michael Jordan”.

Chris Bumstead är redo för Mr. Olympia 2022

När dagarna för 2022 närmar sig Mr. Olympia har Bumstead uppdaterat sina fans med sina tränings- och kostscheman. Kanadensarens Instagram talar sitt tydliga språk när det kommer till hans iver för tävlingen. Till och med CBums YouTube-vloggar utstrålar hans förberedelser för Mr. Olympia.

Mästaren är redo med sin trasiga kroppsbyggnad och Magic Jordans rutin för att klara av sina konkurrenter. Vad tror du om Bumsteads chanser i tävlingen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Titta på berättelse: Ronnie Coleman levererade sina 10 bästa laguppställningar för Mr. Olympia 2022

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär