Sunday, February 25, 2024
HemWweChampionship Match, Factions Collide, LA Knight Main Event: SmackDown Preview and Predictions...

Championship Match, Factions Collide, LA Knight Main Event: SmackDown Preview and Predictions 01/26

När WWE SmackDown förbereder sig för det sista bygget till Royal Rumble, väntar en spännande lineup på fansen i veckans avsnitt. Med intensivt personliga agg-matcher, en titeluppgörelse mellan formidabla lag och mer, lovar denna fredagskväll spänning inför Royal Rumble-extravaganzan.

Bara en dag bort från kunglig muller, WWE Friday Night SmackDown är inställd på att leverera en förstklassig live-evenemangskaliber på Fox. SmackDown-avsnittet kommer att äga rum den 26 januari. Utan vidare, här är en förhandstitt på vad du kan förvänta dig i detta actionfyllda avsnitt.

Kolla in WWE SmackDowns matchkort

Det kommande avsnittet av Friday Night SmackDown den 26 januari 2024 kommer att fortsätta farten från förra veckans spännande show. Förutse vidare utveckling eftersom avsnittet skapar spänning inför Royal Rumble som är planerad till den 27 januari. Ikväll kommer Friday Night SmackDown till dig live från Kaseya Center i Miami, Florida, och sänds klockan 20.00 Eastern på FOX.

WWE SmackDown-uppställningen innehåller spännande matchups:

LA Knight mot. Solo poäng

Carlito mot. Santos Escobar

Carmelo Hayes mot. Austin teori

Katana chans & Kayden Carter (c) vs. Kabuki Warriors – WWE Women’s Tag Team Championship

Bobby Lashley & Gatuvinsterna engagera sig i ett ansikte mot ansikte med Det sista testamentet.

Tillkännagav för kvällens #SmackDown, kvällen innan #RoyalRumble:

– LA Knight vs. Solo poäng

– Carlito vs. Santos Escobar

– Carmelo Hayes vs. Austin Theory

– Katana Chance & Kayden Carter (c) vs. Kabuki Warriors – #WWE Women’s Tag Team Championship

– Bobby Lashley & The… pic.twitter.com/jQSgzbCUQ5

— WrestleTalk (@WrestleTalk_TV) 26 januari 2024

LA Knight är bland tre superstjärnor som utmanar Roman Reigns för det obestridda mästerskapet. Dessutom, för att bygga upp förväntan inför den kommande matchen, kommer Knight att möta Solo Sikoa på SmackDown.

Damage CTRL har uttryckt sitt mål att alla medlemmar ska hålla mästerskap. Den 19 januari, SmackDown, konfronterade Asuka och Kairi Sane Women’s Tag Team-mästarna Kayden Carter och Katana Chance, och satte scenen för deras titelskjutning på SmackDown.

Efter skadebekymmer som stoppade matchen den 12 januari kommer Austin Theory och Carmelo Hayes, båda godkända att tävla, äntligen möta på SmackDown. Förbered dig på en episk uppgörelse mellan “The Final Testament” och den formidabla duon “The Pride”.

Ett fängslande videopaket på WWE Friday Night SmackDown visade upp Bobby Lashley och The Street Profits och fångade fansens uppmärksamhet.

Förutsägelser för den kommande WWE SmackDown-matchen

1. LA Knight går självsäkert in i sin Royal Rumble-match genom att vinna.

Inför sin obestridda WWE Universal Championship-match mot The Tribal Chief kommer han att möta The Tribal Heir dagen innan. Spekulationer tyder på att Solo Sikoa och Jimmy Uso kan försöka hindra Knights framträdande i mästerskapsmatchen.

Ändå, med Randy Ortons och AJ Styles ingripande i rätt tid, övervinner Knight distraktionen och säkrar en seger mot Solo.

2. En spännande uppgörelse mellan LWO och Santos grupp kan bryta ut i ett stort bråk.

I det senaste SmackDown-avsnittet drabbade Latino World Order samman med Legado Del Fantasma i en tag-lagsmatch, med Escobar som kommentarer. Matchen tog en överraskande vändning när Carlito ingrep och attackerade Escobar, vilket ledde till en planerad match denna vecka. Spekulationer tyder på att det också kan vara en “Ingen tävling” om ett bråk inträffar, som bara involverar ett bråk eller en distraktionsavslutning.

3. Spännande utveckling är på gång i damlagets division då nya mästare kan dyka upp.

Efter ett framgångsrikt försvar av Kayden Carter och Katana Chance mot Unholy Union på SmackDown förra veckan, steg Asuka och Kairi Sane för att utmana om titlarna.

Förväntan ökade när The Kabuki Warriors gjorde ett överraskande framträdande på Raw och attackerade de regerande mästarna efter deras match. Spekulationerna är utbredda om att ett nytt lag kan vinna mästerskapen i den kommande uppgörelsen.

4. Hayes har en stor chans att gå ut som en vinnare.

För två veckor sedan var Theory och Hayes engagerade i en hård kamp i ringen som stoppades av domaren när de försökte tillfoga varandra karriärshotande skada. Efter detta utfärdade Hayes en utmaning för en revansch backstage, som Waller accepterade å Theorys vägnar.

Veckans förväntade revansch lovar att bli ett spännande och konkurrenskraftigt möte, med spekulationer som lutar mot Hayes som den potentiella vinnaren.

5. Bobby Lashleys formidabla grupp, The Pride, hävdar dominans över The Final Testament.

I ett utbyte nyligen utmanade Lashley Karrion Kross och AOP till en match. Dessutom svarade Kross att de skulle träffas ansikte mot ansikte nästa vecka och avslöjade den potentiella platsen för uppgörelsen. Spekulationer tyder på att The Pride kommer att triumfera över The Final Testament, vilket möjligen sätter scenen för ett stort tillkännagivande på SmackDown nästa vecka.

Se historien: Dwayne Johnsons dotter Simone till The Undertaker’s Daughter Kaia – Meet Daughters of Top WWE Stars

Är du exalterad över dessa matcher? Vem tror du vinner i WWE SmackDown-matcherna? Låt oss veta din vinnarlista i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Championship Match, Factions Collide, LA Knight Main Event: SmackDown Preview and Predictions 01/26 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär