Tuesday, February 27, 2024
HemOlympics"CEO Of Vault": Rising Gymnastics Sensation tappar Jaws med den senaste uppdateringen

“CEO Of Vault”: Rising Gymnastics Sensation tappar Jaws med den senaste uppdateringen

USA:s herrgymnastik har upplevt en stadig tillväxt trots den delade uppmärksamheten på området. En av landslagsmedlemmarna som håller farten på är från Knoxville, Ty Roderiques. Ynglingen som började sin gymnastikresa vid 4 års ålder har ännu inte fått en gripande framträdande plats. Ändå, med sin växtlighet och redan förvärvade utmärkelser, presenterar Ty en spirande lovande talang som han har vuxit till att omfamna.

Amerikas favoritvideo idag

Som 15-åring hade Ty en dröm för sig själv och tog sig till USA-mästerskapen 2023. Och när tiden kom ett år senare kom han inte bara med i landslaget utan återvände också en stjärna från mästerskapen. Ett guld i Vault backade bara ynglingens förträfflighet. I dag, när han trampar fram, har Ty fått en publik som uppskattar hans talang och ansträngning, vilket ger en nödvändig push.

Gymnastikunderbarnet hoppar igenom

Även om Roderiques tog ett brons i All-Around vid de amerikanska mästerskapen, beskriver ynglingen Vault som sin primära domän, och det med rätta. I tre av sina nationella evenemang har Ty vunnit två gånger på Vaults följt av ett brons. Hans senaste uppdatering på Instagram med texten “Standing on business”, ger den exakta glimten av 16-åringens förträfflighet i den nämnda apparaten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ty Roderiques (@ty.r_gymnast2025)

Som junior på Farragut är Ty en av de 14 medlemmarna i juniorlandslaget. Han har varit trogen sin passion och ofta hittat nya sätt att förbättra sig. Enligt Knoxville News tränar han en gång i månaden på Olympics Training Centre i Colorado och har även varit i London för detsamma. De synliga effekterna av träningen i Tys Instagram-inlägg krävde ett uppskattande gensvar från fansen.

Ynglingen hittar beröm på nätet

“Brooo, det är enormt,” löd en kommentar när ynglingen lade fram en felfri avrättning följt av en perfekt landning. Den fortsatta perfektionen fick en användare att kommentera “VD för valvet”, berömma och leka med bildtexten. Av vad som verkade vara anhängare under lång tid, fick Ty erkännande från sin prestation. “En annan dag, ännu en seger för OG,” stod det.

Olympiska gymnasten Rebeca Andrade fängslar i $1 250 000 000 Coutures mästerverk på Pan American Sports Gala

En av användarna, som beskrev ögonblicken för 16-åringen, skrev “flygande”, medan en annan, imponerad, skrev: “Det är vilddddddd.” När uppskattningen strömmade in talade en för alla och sa “den utvalde”, och man kunde inte skylla på. Ty tränar för närvarande på GymTek Academy i Knoxville och tränar 24-25 timmar per vecka. Framöver skulle han en dag vilja ta sig till OS-scenen. “Det skulle betyda mer än något annat i världen att en dag representera Team USA i mitt eget land och ta hem en medalj”, sa Rodriques. Med hans ansträngningar verkar drömmen uppnås.

RELATED ARTICLES

Mest populär