Monday, December 11, 2023
HemNBACeltics vs Knicks: Förväntad startuppställning ikväll för Boston

Celtics vs Knicks: Förväntad startuppställning ikväll för Boston

Efter ett fantastiskt lopp möter Boston Celtics New York Knicks för andra gången den här säsongen. Senast de möttes gav Celtics Knicks en 108-104-förlust. Så detta sätter scenen för en spännande revanschmatch för Knicks. Det är en svår fråga även om Celtics har 7-2 den här säsongen, inklusive ett perfekt 4-0 hemmarekord. För att inte tala om, de kommer efter två raka vinster, som de skulle vilja bygga vidare på.

Det är dock inte troligt att det blir en lätt seger för Celtics heller. Efter en rad dåliga prestationer är Knicks äntligen tillbaka på rätt spår. Faktum är att de är inne på en vinstserie på tre matcher och är tillbaka till sin senaste säsongsform. Så det är rättvist att säga att de kan utgöra ett betydande hot mot Celtics obesegrade hemmarekord. Därför kan en närmare titt på deras startuppställningar ge oss en bättre bild av vad vi kan förvänta oss i kvällens matchup.

Den förväntade startelvan för Boston Celtics

Celtics skryter med en stark start på säsongen och vann fem av sina första fem matcher. Efter en kort hicka, inklusive förluster mot Minnesota och Philadelphia, studsade de tillbaka och besegrade Brooklyn och dominerade Toronto. Därför kommer laget att försöka behålla det vinnande momentumet när de ser Knicks ikväll. De kommer att ställa upp en sund lista i hopp om att säkra sin åttonde seger för säsongen. Deras förväntade startfemman är en All-Star-uppställning av Derrick White, Jrue Holiday, Jaylen Brown, Jayson Tatum och Kristaps Porzingis.

Å andra sidan kommer Knicks att delta i tävlingen med en tom skaderapport (i skrivande stund). Startuppställningen för New York kan se ut som – Quentin Grimes, Jalen Brunson, RJ Barrett, Julius Randle och Mitchell Robinson.

New York Knicks kan vara en utmaning för Celtics

Efter en underväldigande start på säsongen verkar Knicks ha skakat av sig sina strider under den första säsongen. Julius Randles statistik har sett ett imponerande hopp under de tre senaste matcherna. Han har för närvarande 17,2 poäng, 10,4 returer och 4,9 assist i snitt per match. Men dessa siffror kommer bara att öka allt eftersom säsongen fortskrider.

Deras franchise hörnsten, Jalen Brunson, har konsekvent publicerat bra siffror, i genomsnitt 22,2 poäng, 3,3 returer och 4,3 assist. Den höga närvaron av 7-fots Mitchell Robinson utgör en betydande utmaning för Celtics, som har stött på svårigheter mot formidabla stora män den här säsongen.

Den kommande matchen lovar att bli ett spännande möte, eftersom båda lagen strävar efter att förbättra sina rekord. Vad är dina förutsägelser inför matchen? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär