Sunday, February 25, 2024
HemNBACeltics Skadeuppdatering: Senaste tillgänglighetsrapporten om Jayson Tatum och Kristaps Porzingis vs Spurs...

Celtics Skadeuppdatering: Senaste tillgänglighetsrapporten om Jayson Tatum och Kristaps Porzingis vs Spurs ikväll

Boston Celtics har varit det bästa laget i ligan hittills den här säsongen och sätter takten för resten av Eastern Conference. Efter att ha misslyckats med att vinna NBA-titeln under de senaste säsongerna ser Celtics ut som att de äntligen skulle kunna vinna den eftertraktade Larry O’Brien-trofén och lägga till sina 17 NBA-titlar.

Amerikas favoritvideo idag

De möter San Antonio Spurs i sin nästa match. Matchen är planerad att tipsa om 19:00, Eastern Time på Frost Bank Arena i San Antonio. Tillgången på flera nyckelspelare till kvällens match är dock fortfarande en källa till oro för Celtics fanbas.

Tatum och Porzingis passar för kvällens match

Celtics går in i matchen som stora favoriter. På pappret är det här spelet så ensidigt som det blir i NBA. Boston toppar för närvarande Eastern Conference-tabellen, med 25 segrar och bara 6 förluster. Tvärtom, Spurs är rotade till botten av Western Conference-tabellen, efter att ha vunnit 5 matcher och förlorat ytterligare 26 matcher. Celtics har alla sina nyckelspelare i form och redo för matchen mot Spurs. Joe Mazzulla bestämde sig för att vila Jayson Tatum, Kristaps Porzingis och Al Horford för matchen mot Raptors på fredag.

Celtics kan dock missa tjänsterna från Jrue Holiday. De har listat Jrue som tveksam till kvällens match på grund av en höger armbågsvrickning. San Antonio Spurs har inte heller en hel uppsjö av skador att ta itu med. Däremot har de listat Devonte Graham som trolig till kvällens match på grund av en sjukdom. Medan Zach Collins fortfarande är tveksam till matchen mot Boston på grund av en fotledsskada.

Förutspådda laguppställningar: Spurs vs Celtics

Spurs har sitt jobb slut, eftersom de står inför den svåra uppgiften att matcha en dominerande Celtics sida. Trots att de har talangfulla ungdomar som Victor Wembanyama och Devin Vassell, har Spurs misslyckats med att imponera den här säsongen. Även om det kan vara för tidigt att förutse att Spurs kommer att ha en betydande inverkan på slutspelsloppet, tyder deras rosterkvalitet på att de är bättre än vad deras nuvarande ställning indikerar. De kunde börja spelet med Tre Jones, Malaki Branham, Devin Vassell, Keldon Johnson och Victor Wembanyama.

Celtics skulle se till att ytterligare etablera sig som oddsfavorit för att ta första fröet i Eastern Conference. Deras prestationer, fram till nu, indikerar att de kommer att vara en handfull för alla motstånd i slutspelet. Celtics kan besluta att rotera några spelare mot Spurs, i vad som kan bli en enkel seger. De kunde börja spelet med Payton Pritchard, Derrick White, Jayson Tatum, Sam Hauser och Kristaps Porzingis.

RELATED ARTICLES

Mest populär