Thursday, November 30, 2023
HemNBACeltics Legend ber Lakers att "få reda på det" och avfärdar Zach...

Celtics Legend ber Lakers att “få reda på det” och avfärdar Zach LaVine-handelsrykten

En av de mest framgångsrika franchiserna i NBA befinner sig mitt i ett annat handelsrykte. Däremot har de 17-faldiga NBA-mästarna enligt uppgift länge velat få den här spelaren. Laget och spelaren som hänvisas hit är Los Angeles Lakers som har varit i jakten på Bulls stjärna Zach LaVine och nyligen har kopplats ihop igen. Även om utsikterna att skaffa högprofilerade spelare är uppenbara, står Lakers vid ett vägskäl under sin säsong, med ett rekord på 6-6.

Men deras förmodade drag att förvärva LaVine har inte uppskattats av en Celtics-legend. Så den före detta NBA-mästaren gav sin åsikt om det på en podcast som heter “SHOWTIME basketball.”

Tidigare NBA-mästare pratar om den potentiella LaVine-handeln

De tidigare Celtics-legenderna, Paul Pierce och Kevin Garnett hade en diskussion om “SHOWTIME basket”. Där frågade Garnett Pierce om Lakers och om han skulle förändra något i laget. Till vilket Pierce svarade: “Varför vi kommer att fortsätta göra ursäkter för Lakers-brodern, jag är trött på det här. De gjorde tåget förra året, var i konferensfinalen. Sedan kommer vi in ​​som om de var det djupaste laget de någonsin haft och nu börjar de långsamt. Som kom igen brorsan, det här är det, jobba med det här.”

Han fortsatte vidare och sa, “Nu behöver de en tredje stjärna (LaVine), jag är trött på att höra detta. De behöver ingenting, bror, bara ta reda på det.”. Efter att ha lyssnat på Pierces åsikter verkar det verkligen som att han inte tror att Lakers kräver LaVine. Eftersom den här lågsäsongen tecknade de om alla sina viktiga spelare och gjorde några strategiska förvärv.

Men på grund av att deras nyckelspelare som Anthony Davis och Jarred Vanderbilt är skadade, har lagets kemi påverkats på ett negativt sätt. På grund av det tror fansen och vissa analytiker att kanske en listauppdatering kan gynna Lakers. Ryktena om en Zach LaVine-handel har tagit fart, med källor som indikerar Lakers faktiska intresse, men till rätt pris. Utsikten att samarbeta med LaVine tillsammans med LeBron James och D’Angelo Russell är fascinerande. De möjliga effekterna, i form av samarbete och lönegränser, kräver seriös granskning.

Hur kan denna handel påverka Lakers negativt?

Lakers främsta utmaning är att utveckla samarbetet på banan. Att fatta beslutet att byta trupp mitt under säsongen kan skada den naturliga tillväxten av lagets enighet. Med viktiga spelare som återvänder från skada, finns det en akut efterfrågan på att den nuvarande truppen ska ge sig och visa sin verkliga potential. Genom att offra sina styrkor och äventyra deras pågående enhet bland teamet kan det påverka franchisen på lång sikt.

Beslutsfattarna måste välja mellan sina omedelbara fördelar mot långsiktig stabilitet för att kunna tävla om ett 18:e NBA-mästerskap. När tidsfristen för handel närmar sig väntar Lakers-supportrar på resultatet av dessa spekulationer.

RELATED ARTICLES

Mest populär