Tuesday, February 27, 2024
HemNBACeltics HC använder Ben Affleck och Jon Hamm Starrer för att kasta...

Celtics HC använder Ben Affleck och Jon Hamm Starrer för att kasta subtil skugga på domarna för kontroversiella Jaylen Brown Call

Måndagens match mellan Boston Celtics och Indiana Pacers slutade i kontrovers. Och det ser ut som att Celtics-laget fortfarande inte har kommit över den förödande förlusten. Allt började när Jaylen Brown tilldelades två frikast med bara 4 sekunder kvar av oavgjort match. Men foulen av Buddy Hield på Celtics-gardet omkullkastades av funktionärerna efter en granskning som tagits av Pacers. Celtics fortsatte med att förlora matchen med 133-131.

Amerikas favoritvideo idag

Celtics huvudtränare Joe Mazzulla kastade subtil skugga mot domarna genom att använda en ikonisk scen från en Ben Affleck och Jon Hamms huvudrollsfilm.

Joe Mazzulla hade ett dolt meddelande till domarna

Joe Mazzulla var synbart frustrerad över funktionärernas beslut i slutsekunderna av Pacers vs. Celtics-matchen. I slutminuterna av sin presskonferens gick Mazzulla en annan väg för att ta ett indirekt skott på domarna för deras kontroversiella Jaylen Brown-samtal. Han nämnde sin favoritfilm, “The Town” och avslöjade sin favoritscen från den ikoniska kriminalthrillern. “Min favorit är att Doug MacRay gör sig redo att lämna stan, och han hoppar förbi FBI:s bil och lämnar en fin, genomtänkt handskriven lapp under antennerna och går sedan ut ur stan. Det är min favoritscen.” sa Mazzulla. Meddelandet från MacRay i filmen sa: “Fu*k dig själv.”

Kanske ville Mazzulla att meddelandet skulle nå tjänstemän som Ben Afflecks karaktär lämnade det till FBI. Förutom Mazzulla uttryckte Boston Celtics superstjärna Jayson Tatum också sin frustration över den kontroversiella avslutningen på X.

Tatum reagerade på NBA:s L2M-rapport om spelets sista spel och kallade det “BS”.

“Choked When It Mattered”: Jaylen Brown tar emot Flak från fans trots 40-poängs prestation i Jayson Tatums frånvaro

Domarna tog flera felaktiga beslut under Celtics-Pacers-matchen

Enligt L2M-rapporten från NBA var det upphävda anropet på Jaylen Brown-felet korrekt. Så till slut fick tjänstemännen det samtalet rätt trots motreaktionen från Celtics-laget och fansen. Men det var två avgörande samtal om att tjänstemännen fick fel. L2M-rapporten avslöjade att funktionärerna missade ett skärmfel på Pacers Center Myles Turner med bara 2 sekunder kvar av matchen. Skjutfelet påkallade Kristaps Porziņģis för att ha blockerat Bennedict Mathurins skott i sista sekunden var också ett felaktigt anrop av funktionärerna.

Boston hade inga recensioner kvar för att utmana samtalet. Dessa två missade samtal förändrade spelet för Celtics, vilket resulterade i deras förlust. Celtics kommer att möta Minnesota Timberwolves i kväll och ser ut att studsa tillbaka från den hjärtskärande förlusten mot Pacers.

RELATED ARTICLES

Mest populär