Saturday, December 9, 2023
HemGolf"C*ckiest Man Ever": Golfvärlden tappar kylan över Tiger Woods som brutalt förstör...

“C*ckiest Man Ever”: Golfvärlden tappar kylan över Tiger Woods som brutalt förstör en reporter

Tiger Woods är för närvarande i nyheterna för sitt senaste beslut att dra sig ur Hero World Challenge. Golfstjärnan har kämpat med sina benskador ända sedan sin bilolycka 2021. Nyheten om att han drog sig ur sin comeback-turnering gjorde fans över hela världen besviken. Men hans senaste presskonferens var tillräckligt för att ge saker och ting en positiv och rolig twist för alla hans beundrare.

Tiger Woods rostade en reporter under sin senaste presskonferens

Tiger Woods är mycket känd för sina vilda svar och off-the-table humor. Golflegenden har miljontals fans över hela världen och har gjort flera rekord på PGA Tour. Woods drog sig nyligen ur Hero World Challenge på grund av problem med hans skadade ben. Men trots de nedslående nyheterna såg Woods till att han muntrade upp alla under sin presskonferens.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av GOLF.com // GOLF Magazine (@golf_com)

Golfaren var i samtal med en reporter som frågade honom om Woods var tvungen att genomgå några operationer nyligen. Och Woods svarade på hans fråga, men bara inte som han förväntade sig. Istället bestämde sig golfaren för att ha lite kul med reportern och gav honom snabba kvicka svar. “Ja, jag hade ett par operationer. Ja, sa Woods.

Men när reportern bad om att utveckla, sa Woods, “Nej!” och gav honom ett brett leende! För att lägga till sina oväntade svar på ett ord, när reportern frågade honom om tiden för hans operationer, sa Woods, “förr i tiden.” Det var bokstavligen allt han sa, vilket fick hela rummet att fnissa.

Men för reporterns skull bestämde sig Woods för att ge honom en liten hint om tidslinjen för hans senaste operationer och sa: “I år. Varsågod.” och log. Det är inte första gången Woods gjorde något för att få hela rummet att skratta under en presskonferens. Woods senaste presskonferens var en komplett berg-och-dalbana.

Fansen reagerar på Woods kvicka svar

Efter att ha lyssnat på Tiger Woods oväntade svar på reporterns fråga kunde fansen inte låta bli att ge blandade reaktioner på händelsen. Videon av densamma lades ut på Instagram, och här är vad några av fansen kommenterade:

Golflegenden avslöjade också information om hur PGA Tour tog ett lån under Covid-19-pandemin. Enligt Woods skulle turnén inte ha överlevt om pandemin pågick i ytterligare ett år. Och det var samma sak för de flesta organisationer. Men tack och lov fick Jay Monahan, Tiger Woods och andra PGA Tour tjänstemän saker att fungera på något sätt.

RELATED ARTICLES

Mest populär