Saturday, December 9, 2023
HemSoccer"Cause Man U avslutade sitt kontrakt" - Fans förstör Cristiano Ronaldo på...

“Cause Man U avslutade sitt kontrakt” – Fans förstör Cristiano Ronaldo på sociala medier efter kommentarer från Terminator-stjärnan Arnold Schwarzenegger Resurface

Alla älskar Cristiano Ronaldo och är en av de största fotbollsstjärnorna. Han har fem Ballon d’Or och fyra europeiska guldskor under sitt namn. Fansen följer honom religiöst, och han har det största Instagramkontot med en halv miljard följare. Cristiano Ronaldo har häpnadsväckande 32 troféer i sitt namn. När folk pratar om spelets GET, pratar folk alltid om Ronaldo eller Messi. Till och med den store Hollywoodskådespelaren och kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger är ett stort fan av CR7.

Det finns många tillfällen då Arnold offentligt hyllade Ronaldo. Arnold hade medverkat i flera höginbringande filmer som Terminator-serien, Predator och Commando. Skådespelaren fungerade också som guvernör i Kalifornien från 2003 till 2011.

Arnold Schwarzenegger är ett Cristiano Ronaldo-fan

Arnolds fandom för Ronaldo går tillbaka till 2013. Men Arnold sa inget om sitt spel. Han pratade om sina mage. Arnold deltog i en bodybuildingtävling i Madrid när han fick frågan om Ronaldo.

Arnold sa: “Han har en fantastisk fysik. Han har bra magmuskler – han ser spektakulär ut. Han ser ut att vara i bra form, så det är klart att han är en fantastisk fotbollsspelare.

Skådespelaren Arnold Schwarzenegger pratar om Cristiano Ronaldo. pic.twitter.com/IDlIlPQVdx

— Frank Khalid (@FrankKhalidUK) 28 november 2022

Återigen 2019, när pressen frågade Arnold om honom, sa han: “I NBA har vi en kille som faktiskt heter The Terminator. Jag tror inte att det finns någon fotbollsspelare som heter The Terminator. Så varför startar du inte en? Ronaldo? Ja, men du måste kalla honom det, så då tar alla upp det och kallar honom The Terminator.”

Fansen hade blandade reaktioner på uttalandet av Arnold:

Kanske försökte han håna Ronaldo för att man sade upp hans kontrakt…
LMAO 😂😂

— Qasim Tajudeen Afolabi (@QasimTeejay) 28 november 2022

😂😂😂

— MERIT (@MERIT1906) 29 november 2022

Det beror på att han är närmast en kroppsbyggare. Arnold förstår ingenting om fotboll

– Hossam (@husamArchi) 29 november 2022

Ronaldos häpnadsväckande karriär

Cristiano Ronaldo debuterade för Portugal 2003. Han gjorde 118 mål för Portugal på 198 matcher. Han började också sin ligakarriär 2003 med Manchester United som gjorde 84 mål på 196 matcher.

DYK DYPARE

2009 gick han över till Real Madrid, och det var då han blev en av de största spelarna som berörde sporten. Ronaldo gjorde 311 mål på 292 matcher på 9 år.

Ronaldo vann Champions League totalt fem gånger, fyra gånger med Real Madrid och en med Manchester United. Bortsett från detta vann han FIFA Club World Cup fyra gånger, varav tre med Real Madrid.

Ronaldo går igenom tuffa tider och han hade den värsta säsongen som leder till massor av kontroverser, oavsett om det var att lämna matchen mot Tottenham eller Piers Morgans intervju inför fotbolls-VM. Till slut skildes Cristiano Ronaldo och Manchester United i ömsesidig överenskommelse.

RELATED ARTICLES

Mest populär