Sunday, December 10, 2023
HemMLBCatcher's Dilemma: Med Austin Wells framträdande som Yankees framtid, kommer Jose Trevino...

Catcher’s Dilemma: Med Austin Wells framträdande som Yankees framtid, kommer Jose Trevino att göra en framgångsrik återkomst efter skada?

Säsongen 2023 slutade på en besvikelse för New York Yankees. Det mest framgångsrika laget i MLB:s historia misslyckades med att ta sig till slutspelet efter att ha slutat fyra i AL East. Men allt det är i det förflutna, eftersom fokus nu har flyttats till framtiden. Yankees har redan ändrat listan för att markera starten på uppbyggnaden för den kommande säsongen. Ett drag har dock kommit som en överraskning och behöver en förklaring.

Med lågsäsong på gång rör sig lagen i fullt flöde för att hålla sin spellista i bästa form. Yanks är inte efter i detta och har använt skiljedomsperioden för att trimma truppen med en byte och tre icke-anbud. Men deras drag för att behålla Jose Trevino har lett till ett dilemma: Kommer Austin Wells att vara den permanenta figuren bakom tallriken, eller kommer Trevino att hålla den förstnämnda i schack?

Både Austin Wells och Jose Trevino finns att göra anspråk på, men vem kommer att vinna The Precious Spot?

New York är en tuff plats att vara i. Konkurrensen är hög, men möjligheterna är få. Ingen bättre än Austin Wells vet detta. En av de högt rankade spelarna fick vänta ett år mer än sin vän Anthony Volpe för att gå med i sitt lag för sitt första MLB-äventyr. Även om det var försenat var det värt att vänta. 24-åringen lyste inte bara bakom väntan utan även vid tallriken. På 19 matcher av säsongen gjorde Wells åtta runs, fyra homeruns och 13 RBIs med ett genomsnitt på 0,229 och OPS på 0,742.

Med tanke på att det var hans första gjorde catchern det bra. Han överträffade alla andra catchers i laget och satsade på en plats för nästa säsong. Wells har dock ännu inte fått en bekräftelse på detta på grund av dilemmat. Noterbart är att Yankees är ett lag med flera catchers i truppen. Det inkluderar Jose Trevino, som alla förväntade sig vara icke-anbud. Tanken bakom var hans skadeproblem och bristande offensiv insats. På 53 framträdanden gjorde Trevino fyra HR och 13 RBI med ett OPS på 0,570. Det var hösten från hans förra säsong och motsvarade inte förväntningarna.

Men jänkarna ignorerade allt. De valde att behålla honom och placerade honom i mixen av spelare som ville göra ett intryck bakom plattan. Fast Austin Wells är den klara vinnaren på grund av hans övergripande bidrag, till och med bättre än den erfarna Kyle Higashioka. Men den återuppväckta kärleken till den tidigare Texas Rangers catcher, efter alla inkonsekvenser, har ekvationen igen. Det har också väckt frågan: Kan Gerrit Cole vara orsaken bakom denna förändring i jänkarnas inställning?

Vem kommer att samarbeta med 2023 Cy Young-pristagaren Gerrit Cole för New York Yankees nästa säsong?

Det var en minnesvärd säsong för Gerrit Cole. Ess-pitchern vann sin första Cy Young Award. Det gav mer till hans redan produktiva säsong och ett uppsving för den kommande säsongen. Men det väckte också en fråga: vem skulle Cole vilja samarbeta med på högen? Blir det Austin Wells eller Jose Trevino? Det ser ut som en grundläggande fråga men måste behandlas noggrant. Noterbart är jobbet som fångare avgörande bakom plattan. Fångaren måste vara på samma våglängd som kannan för att ge positiva resultat. För utan det blir det bara konflikter, och det vet jänkarna väl, allt tack vare en incident från säsongen 2023.

För övrigt syntes obehaget när Cole pitchade med unge Ben Rotvedt under säsongen. Under en pitch hade de två spelarna ett upphettat ögonblick, som sträckte sig till dugout, där Cole visade sitt missnöje i det fria. Eftersom dessa saker kan påverka lagets moral, skulle Yankees inte vilja se något liknande igen. Detta verkar vara en anledning till deras förtroende för Jose Trevino. Det är på grund av hans förståelse och erfarenhet av över 160 matcher bakom plattan med Bronx Bombers.

Det sätter också den 30-årige catchern före Austin Wells, som inte ens har gjort 20 matcher än. Med de höga insatserna och pressen på en bra start på nästa säsong kan hans oerfarenhet bli ett problem. Det kan också leda till spänningar i klubbhuset, där Cole förväntar sig mer av honom. Men det förtroende och beröm som andra kannor och manager Aaron Boone på Wells visade kan täcka upp underskotten här.

“Hoppas du sjunger alla Harry-stilar du vill ha idag”: Gerrit Cole får specialmeddelande om Cy Young Award Win

Derek Jeter fyller 22-åriga Yankees-rookie med glädje genom en speciell gest.

RELATED ARTICLES

Mest populär