Saturday, December 9, 2023
HemSoccerCasemiro är skadad i veckor och bestämmer sig för att Al Nassr...

Casemiro är skadad i veckor och bestämmer sig för att Al Nassr ska flytta när Cristiano Ronaldo fungerar som mellanhand för att ta Manchester United Star

En berömd grupp Real Madrid-stjärnor lämnade klubben för att ansluta sig till Manchester United. Efter deras överflöd med Los Blancos var saker och ting tvärtom i Manchester. Med en trofétorka och skador i United verkar Casemiro ta avstånd från de röda djävlarna efter ett rapporterat ingripande från Al Nassrs Cristiano Ronaldo.

Manchester United säger sig vara i en övergång från trupp till taktik. Men det är en sjunkande säsong med några mediokra prestationer som har gjort supportrarna arga. Därför vill United släppa några spelare, inklusive Casemiro.

Cristiano Ronaldo tipsade för att underlätta sin ex-lagkamratöverföring

Manchester Uniteds tränare Erik Ten Hag har varit under upprepade granskning för årets prestationer. Men managern verkar stå stadig på sin mark, till och med redo att kontra spelare i lagets väg. Riden av skador och underväldigande prestationer den här säsongen kommer Casemiro att ansluta sig till Cristiano Ronaldo i vinter, och United är redo att sälja CDM. Al Nassr, med ingripande från deras kapten Ronaldo, verkar vara favoriten, enligt rapporten.

Ronaldo kritiserade klubbens situation efter att Ten Hag bänkat honom flera gånger förra säsongen. Å andra sidan väckte Casemiro stort intresse från Saud-klubben, många Al Nassr, på grund av Cristiano Ronaldo. Den före detta Madrid nummer sju var också avgörande för att få brasilianske försvararen Alex Telles från Manchester United tidigare i år.

Ronaldos roll i den saudiska transferfesten är ganska välkänd i fotbollsvärlden. Och hans brytning med Ten Hag kan anses vara utgångspunkten för trenden. Saudiarabiens vilja att erbjuda mycket pengar kommer dock att gynna klubbarna i Europa, särskilt för spelare i senare skeden.

Casemiros skadeproblem fortsätter

Den tidigare Madrid nummer 14 hade en bra start på sin första säsong, med några viktiga mål gjorda av den defensiva mittfältaren. Men den nuvarande säsongen visade sig vara ur 32-åringen. Casemiro drabbades av en fotledsskada, vilket har hållit honom utanför sedan början av oktober. Brasilianaren drabbades återigen av en hamstringsskada nyligen mot Newcastle United, vilket kommer att hålla honom borta fram till jul, enligt Ten Hag.

Klubben kommer dock att försöka släppa spelaren för att få in pengar till nästa övergångar. Med spelaren redan 32 och utsatt för skador tror experter att han redan är på nedgång. Spelaren gjorde fyra mål den här säsongen, men laget kunde inte vinna mot något topplag under säsongen. Rapporter tyder på att United skulle vilja använda Raphael Varane också för att utöka sin bank.

RELATED ARTICLES

Mest populär