Friday, February 3, 2023
HemF1Casanova Lewis Hamilton lämnade sin dåvarande flickvän Nicole Scherzinger i tårar för...

Casanova Lewis Hamilton lämnade sin dåvarande flickvän Nicole Scherzinger i tårar för denna romantiska gest

Lewis Hamilton är en briljant racerförare. Det är ingen fråga om detsamma. Men Mercedes-mannen är också bra på att få tjejer att gråta genom att utföra romantiska gester. Hans ex-flickvän Nicole Scherzinger avslöjade ett sådant fall när Mercedes-stjärnan fick henne att bli tårögd.

Lewis och Nicole var ett av sin tids powerpar. F1-legenden och Popstar kompletterade varandra med balans. Därför, när paret meddelade att de hade splittrats, blev fansen chockade och kunde inte tro på nyheten.

Duon var väldigt kär och Nicole var också en del av hans första och andra titelvinster under deras 7 år av på-och-av-förhållande. Mercedes-mannen var också en Casanova för sina romantiska gester, varav en gjorde Pussycat docksångaren tårögd.

I en gammal intervju avslöjade Scherzinger att Hamilton hade ett “bra öra” för att känna igen bra musik. Hon nämnde också att hans komplimanger fick henne att känna sig stolt. Den amerikanska Popstar förklarade, “Han är fantastisk. Det är tillfredsställande att spela honom saker och för honom att säga, ‘det är riktigt bra babe’, och det gör mig tårögd eftersom han har ett så bra öra.

Hamilton har tidigare avslöjat hur han byggde en musikstudio åt Nicole hos honom. Mercedes-föraren har inte varit i ett offentligt förhållande sedan han gjorde slut med sångaren.

Lewis Hamilton avslöjar varför han inte har haft ett seriöst förhållande sedan han dejtade Nicole Scherzinger

Lewis Hamilton har hållit sitt personliga liv borta från allmänhetens ögon efter att ha splittrat sig med Nicole Scherzinger. Dessutom har den tidigare McLaren-föraren inte haft ett seriöst förhållande med någon. Lewis avslöjade att han fokuserade på sin racing och sitt arbete.

Vinnaren med 103 lopp sa: “Jag är verkligen bara superfokuserad på jobbet. Jag har insett att jag inte kan göra två saker eller tre saker samtidigt. Jag måste fokusera på en.”

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär