Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARCARS Tour Star lämnar Dale Jr och fans i splittring med en...

CARS Tour Star lämnar Dale Jr och fans i splittring med en uppsluppen “Semi-Decent Replacement”-uppenbarelse

2024 års upplaga av CARS Tour är en av de mest efterlängtade biltävlingarna och den har fått fansen att prata. Med legender som Dale Earnhardt Jr och Kevin Harvick bland andra ombord, lovar tävlingen att bli spännande. På tal om tävling så delar Junior en god relation med många förare som är inblandade i serien. Nyligen engagerade han sig i en rolig diskussion med en av dem, vilket fick fansen att skratta.

Amerikas favoritvideo idag

Schemat för 2024 CARS Tour släpptes nyligen, och det har gjort fans och experter entusiastiska. Det kommer att bli två lopp på den ikoniska North Wilkesboro Speedway och en återgång till Orange County Speedway. Säsongen kommer att innehålla 19 evenemang och med ett staplat fält kan 2024 bli ett stort år för Juniors tävling.

Dale Earnhardt Jr avslöjar CARS Tour-förarens bristande fokus

Ett av teamen som kommer att tävla i 2024 CARS Tour är Jimmy Mooring Racing, med Landon Huffman bakom ratten. 27-åringen har vunnit utmärkelser inom motorsport och en av hans senaste prestationer var att vinna Old North State Nationals 2023. Men han kör inte hela sin tävling på banan.

Huffman är en ivrig simracer, och han var tänkt att delta i Mooncar 24, ett simracingevenemang. Men enligt honom gick hans team av racers isär i sista stund, och han skyllde Brenden Queen och Dylon Wilson för dåligt schema. Tack och lov lyckades han landa tjänsterna från Dale Earnhardt Jr för evenemanget.

Men som det visade sig var Dylon Wilson planerad att tävla nästa dag och hela förvirringen startade en tråd av kommentarer bland de två, vilket till och med knäckte Dale Earnhardt Jr.

“Om du pratar om är jag planerad att tävla imorgon. Du registrerade mig med mig och berättade tydligt att det är rådjurssäsong, och jag kommer att jaga”, svarade Wilson på Huffmans ursprungliga påstådda anklagelser.

När Junior såg detta, tog han ett skämt mot Huffman och sa: “Det har varit svårt för Landon att behålla fokus på sistone med hans diecast existerande och allt.”

Till detta skrev Huffman tillbaka: “Försöker komma på hur man skaffar en plyschbil nu”, vilket fick Junior att skratta.

Hela samtalet var en stor källa till underhållning för racingfans som uttryckte sina känslor på Twitter.

Twitter-tråden lämnar racingfansen fullt underhållna

Ett fan gjorde en sarkastisk kommentar och sa att den tvåfaldiga Xfinity-mästaren Dale Earnhardt Jr bara var en okej ersättare. “Halvt anständig ersättare”, kommenterade de.

Ett fan trodde att det var bättre att ha någon bakom ratten snarare än ingen, medan ett annat fan gjorde ett ganska vilda påstående om att gå till en simförares hus klockan 4 och ta över hela deras rigg som ersättare.

“Att skrapa upp en oerfaren Mooncar Lite-nivådrivrutin är bättre än ingenting, antar jag,” kommenterade en användare.

“Sååå, kan jag bara vilja dyka upp hemma hos någon och ta över deras rigg som avlösningschaufför klockan 04:00 ikväll?” frågade en annan.

Det fanns förstås mycket kärlek till Dale Earnhardt Jr och en användare knöt honom att vinna hela evenemanget. “Dale Jr är en man av folket och fantastisk och han kommer att vinna mooncar 24,” kommenterade de.

En annan användare erbjöd sina egna körtjänster för Mooncar 24 vid behov. “Om du behöver en hand”, twittrade de.

“Jag kan inte tro att den här saken fortfarande existerar” – Dale Earnhardt Jr förbluffad av 33-åriga barnfynd som en gång drev honom till Victory Lane

Dale Earnhardt Jr kan ha gått i pension från heltidsracing, men med en rigg och en onlineturnering kunde han visa sina färdigheter ännu en gång och bevisa hur bra han verkligen är.

RELATED ARTICLES

Mest populär