Saturday, December 9, 2023
HemTennisCaroline Wozniacki ler brett tillsammans med 31-åriga landsman i Las Vegas när...

Caroline Wozniacki ler brett tillsammans med 31-åriga landsman i Las Vegas när hon unnar sig en snabb och rasande upplevelse

Den tidigare tennisstjärnan Caroline Wozniacki var på plats vid det inledande Formel 1-loppet i Las Vegas Grand Prix i helgen. Den danske idrottaren, som gick i pension från professionell tennis 2021, har utvecklat ett stort intresse för motorsport de senaste åren.

Wozniacki, 33, har deltagit i flera F1-lopp som åskådare och uttryckt sin glädje av höghastighetsspektaklet på sociala medier. På det glamorösa evenemanget i Las Vegas fick hon chansen att träffa en av Danmarks representanter på nätet, Haas-föraren Kevin Magnussen.

Caroline Wozniacki njuter av Las Vegas Grand Prix-helg, möter F1-föraren Kevin Magnussen

Haas-föraren Kevin Magnussen delade ett foto från Haas F1-teamets Instagram-textning, “Spel känner igen spel Dane känner igen Dane! Kev träffade den tidigare WTA-världens nummer 1 och Grand Slam-vinnaren tennisstjärnan @carowozniacki i kväll i Vegas!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MoneyGram Haas F1 Team (@haasf1team)

Han tog vidare till sina Instagram-berättelser och tackade den tidigare Grand Slam, sa. “Tack för att du besökte Car0”. När Caroline Wozniacki tittade på träningspassen från paddockområdet på lördagen såg Caroline Wozniacki Magnussen på väg till garaget. Som en landsman till den 31-åriga racerföraren närmade hon sig för att säga hej.

Wozniacki lade vidare berättelsen om och var förtjusande över inbjudan och sa: “Alltid bra att komma ikapp”. Bilden, som Wozniacki senare delade på sin Instagram-story, visade paret leende med Las Vegas skyline i bakgrunden. Det var ett roligt möte för tennisstjärnan, som fortfarande är en stor anhängare av danska idrottare inom olika sporter.

Caroline Wozniackis fortsatta intresse för motorsport sedan hon gick i pension från tennisen

Sedan hon gick i pension med 30 WTA-titlar i sitt namn har Caroline Wozniacki njutit av att utforska andra intressen som inte var möjliga under hennes speldagar. Detta har inkluderat att som åskådare deltagit i olika motorsportevenemang i Europa och Amerika.

“För den första FORMULA 1 HEINEKEN SILVER LAS VEGAS GRAND PRIX någonsin var det viktigt för oss att skapa en öppningsceremoni som balanserar andan i Las Vegas med den globala spänningen som Formel 1 och dessa otroliga förare tillför varje värdstad,” sa Renee Wilm, Las Vegas Grand Prix, Inc. VD.

Wozniackis helg vid det inledande Las Vegas Grand Prix gjordes mer minnesvärd av hennes tillfälliga möte med den danske stjärnan Magnussen. När hon fortsätter att följa sina nya passioner när hon går i pension, är det troligt att fler interaktioner med idrottare från andra sporter är vid horisonten.

RELATED ARTICLES

Mest populär