Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Carmen är en sexig dam...": Dennis Rodman gav sitt godkännande till Playboy-modellens...

“Carmen är en sexig dam…”: Dennis Rodman gav sitt godkännande till Playboy-modellens nya Beau och gjorde en gång ofiltrerade kommentarer om sitt förhållande

Dennis Rodman och hans dejtinghistorier är ganska kända och oändliga. Chicago Bulls-legenden gifte sig några gånger i sitt liv, tyvärr har ingen av dem varit framgångsrik. Men en av hans makar, skådespelerskan Carmen Electra, har en speciell plats i hans hjärta, eftersom han alltid haft beröm för henne. Rodman antydde en gång några intima detaljer om deras förhållande bland dejtingrykten om skådespelerskan. Den femfaldige NBA-mästaren hade inget annat än goda minnen av henne när han kom ihåg dem.

Den före detta Bulls-superstjärnan fick en gång frågan om sin exfrus nuvarande pojkvän, och han nämnde hur lyckligt lottad mannen är. Hans förkärlek för sin ex-fru är ingen hemlighet för någon vid det här laget.

Dennis Rodman på Carmen Electra

Dennis Rodman hade ett mycket omfattande dejtingliv och gifte sig tre gånger i sitt liv. Av alla hans ex-fruar är Carmen Electra den mest populära i allmänhetens ögon. Electra och Rodmans berättelser skakade tabloiderna tillbaka i slutet av 90-talet. År senare skapar många detaljer om deras förhållande fortfarande rubriker.

DYK DYPARE

Redan 2013 tillfrågades Rodman om det dåvarande kärleksintresset för Electra och Simon Cowell som han bara hade bra saker att säga till. Dessutom var han inte blyg för att spara ytterligare detaljer om deras förhållande, och upprepade ytterligare hur lycklig Cowell är.

“Carmen är en sexig kvinna och någon som vet hur man har det bra.” sa den femfaldiga NBA-mästaren. Han tillade vidare, “Simon har ett rykte om sig att vara lite grinig, men Carmen kommer att se till att han har ett stort flin på läpparna – om du förstår vad jag menar.”

Rodman nämnde hur hennes förmodade pojkvän skulle vara den lyckligaste med Electra som han var. Chicago Bulls-legenden var också väldigt uppriktig om sitt dejtingliv. Han fortsatte med att nämna hur ingen kvinna som han har haft sex med kan jämföras med Carmen Electra. Han tillade att hon är i hans “topp 10.”

Legendens kärlek till Electra är mycket uppenbar, eftersom han ytterligare förklarade hur hennes lycka är viktig för henne. “Carmen var ganska speciell för mig och jag var nära henne. Vi pratar alltid om vi stöter på varandra.” sa Rodman.

Den femfaldige NBA-mästaren tog en gång tillstånd från Phil Jackson att ta en 48-timmars semester till Vegas. Så fort han fick det, tog Rodman av med Electra. Den tvåfaldiga DPOY hittades tydligen naken med Electra i deras hotellrum, eftersom Michael Jordan hade kommit för att ta honom tillbaka för träning.

Vad tycker du om kommentarerna från Dennis Rodman om Carmen Electra? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär