Friday, December 8, 2023
HemNBACarmelo Anthony upptäckte att han slocknade i NFL-superstjärnan Odell Beckham Jr. på...

Carmelo Anthony upptäckte att han slocknade i NFL-superstjärnan Odell Beckham Jr. på Ravens Game

NFL- och NBA-världarna tenderar ofta att överlappa varandra. På grund av den relativt likartade teatriken i varje sport, finns det en gemensam grund som spelare från varje idrott hittar. Oavsett om det är att gå på spel eller kopiera fester, är de två närmare än någonsin. Men fans som ivrigt väntade på en förstklassig AFC North-matchup fick en njutning före matchen. Innan Baltimore Ravens tar sig an Cincinnati Bengals var det två New York-legender som stod i centrum. Både splittrande, kulturellt relevanta och kulthjältar, Carmelo Anthony och Odell Beckham Jr.

För New York-fans från mitten av 2010-talet var det en explosion från det förflutna.

Carmelo Anthony står i centrum med Beckham före Ravens-Bengals

Under New York Knicks bästa och mest spännande löpning sedan 90-talet var Melo i hjärtat av det hela. Samtidigt tog fotbollen i New York också ett jättekliv.

Efter Eli Mannings Super Bowl-bravader var laget tvunget att hitta sin nästa superstjärna. Tack och lov fann den just det i form av OBJ. Under hans första år var Odells dynamiska explosivitet oöverträffad. På väg till sin offensiva Rookie of the Year och 3-faldiga Pro Bowl-kampanj hade Beckham NYC i handflatan.

Så, fans av eran hade en njutning att se de två legenderna innan den efterlängtade AFC North-uppgörelsen. När Denver Nuggets-legenden och Super Bowl-mästaren 2021 utbytte trevligheter, fanns en lång del av New Yorks historia där på scenen för världen att se.

När Beckham äntligen har hittat sitt fotfäste i Baltimore, hur kommer Ravens att klara sig mot ett plötsligt återuppstått Bengals-lag?

RELATED ARTICLES

Mest populär