Wednesday, December 6, 2023
HemF1Carlos Sainz Trash talar om Lando Norris på födelsedagen när golfuppgörelsen med...

Carlos Sainz Trash talar om Lando Norris på födelsedagen när golfuppgörelsen med Justin Thomas & Co. närmar sig

Vad är bästa vänner menade för om inte för trash-talking? En mördande sport som Formel 1 – där alla siktar på att slå alla 19 andra förare på rutnätet – skulle vara den sista platsen där folk förväntar sig att vänskapen ska blomstra. Men då och då verkar F1 överraska alla. 2019 kom överraskningen i form av Lando Norris och Carlos Sainz partnerskap på McLaren. Tja, partnerskapet var inte den överraskande delen. Det var deras bromance som fångade allas uppmärksamhet. Under de senaste fem åren har de gått från lagkamrater till bästa vänner, och när Lando Norris fyllde 24 på sin födelsedag hittade Carlos Sainz det perfekta sättet att önska sin muppvän.

Att komma tillbaka till bästa vännen och trash-taling-punkten. Carlos Sainz hittade ett sätt att önska sin bästa vän men också få honom att vara försiktig med sitt hot då Netflixs golf- och F1-crossover kommer att inta scenen på tisdag. När solen går ner den 13 november, och Norris födelsedag är över, ställs britten mot Sainz och Justin Thomas i The Netflix Cup.

Lando Norris fick en födelsedagsönskning och en grävning av Carlos Sainz

Netflix Cup är Netflix första livestream av sportevenemang någonsin. Efter F1:s Drive To Survives framgångar producerade streamingplattformen en liknande show för golf kallad Full Swing som kom ut i år. Det behöver inte sägas att det har varit ganska framgångsrikt också. För att få det bästa av två världar bestämde sig Netflix för att sammanföra dem, och nu har vi The Netflix Cup. Den kommer att innehålla F1-förarna Norris, Sainz, Pierre Gasly och Alexander Albon. Från PGA Tour kommer Rickie Fowler, Justin Thomas, Collin Morikawa och Max Homa att ansluta sig till klubben.

Med Las Vegas GP nästa helg kommer golfarna ner till Vegas. De fyra paren Norris-Fowler, Sainz-Thomas, Gasly-Morikawa och Albon-Homa kommer att mötas i en åttahålsmatch på Wynn Golf Club, vars två bästa lag kommer att tävla om titeln. Men hur fick Norris en plats i evenemanget? Han har Carlos Sainz att tacka. För några år sedan var detta vad Norris hade att säga om golf. Det är “det tråkigaste någonsin”. Genom Sainz inflytande är det nu brittens favoritsport efter F1. “Jag är helt beroende. Jag kan inte beskriva hur beroende jag är av golf.”

Bara för att det nu är en av hans favoritsporter betyder det inte att han är bra på det. Tja, att säga “något bra” är lite hårt eftersom Norris har blivit bättre med åren. Det är bara det att Sainz har spelat mycket längre än han har, och har naturligtvis ett övertag gentemot britten. Spanjoren använde denna kunskap för att önska Norris en 24-årsdag. På sin Instagram-berättelse lade Sainz upp en bild på dem som spelar golf och skrev: “Grattis på dagen till en anständig golfspelare och en bättre förare! Mr. @landonorris ”

Vad tyckte du om Carlos Sainz födelsedagsönskemål till Lando Norris? Hur tror du att de kommer att göra på Netflix Cup?

RELATED ARTICLES

Mest populär