Sunday, February 25, 2024
HemTennisCarlos Alcaraz utstrålar Louis Vitton-modellvibbar i en storslagen 164 000 $ visning...

Carlos Alcaraz utstrålar Louis Vitton-modellvibbar i en storslagen 164 000 $ visning av sina minnen för tennisfans

Carlos Alcaraz erövrar inte bara tennisbanan utan vet också hur han ska spela upp sitt modesinne! Genom att visa upp sin lätta stil och karisma när han sömlöst övergår från en tennissensation till en stigande stjärna i helheten, det finns mycket mer än han kan göra förutom att spela tennis. Nyligen visade den 20-åriga sensationen upp sitt modekänsla i sitt senaste samarbete med Louis Vuitton.

Amerikas favoritvideo idag

Medan det franska modehuset slog sig ihop med den tvåfaldige Grand Slam-mästaren för att skapa några fantastiska föremål, berättade Alcaraz nyligen om hur han lade till sin egen touch för att skapa en personlig koffert som visar hans spel och stil i en ram.

Carlos Alcaraz vet hur man lyser på landningsbanan

Den 20-årige spanjoren är redo att erövra tennisvärlden även i år. Men innan han kliver in för att starta sin säsong 2024 visar Carlos Alcaraz sin fashionabla avatar i ett nyligen genomfört samarbete med Louis Vuitton för att skapa Malle Vestiaire-stammen, vilket gör Alcaraz till den perfekta modellen.

Han delade också med sig av sin spänning angående samarbetet på 164 000 dollar i en intervju, och hur han lade en personlig touch till samlingen. Alcaraz sa: “Jag lägger in personliga föremål inuti det som representerar mitt liv och karriär, och de anpassade handmålade symbolerna på utsidan representerar också mig som person – de ger en fin, personlig touch. För mig är det lite av en tidskapsel från min första trofé när jag var 10 år gammal, till min skjorta och skor från min Wimbledon-seger.”

På bilderna som släpptes från samarbetet visade den före detta världsettan upp minnesvärda föremål, inklusive sin skjorta och skor från när han blev Wimbledon-mästare förra året. Tillsammans med det såg den spanska stjärnan också fantastisk ut i en svart outfit, och visade upp sin modellsida för världen.

Dessutom har en av Alcarazs djärva modellfotograferingar också dykt upp igen och visat upp hans modellkunskaper för fansen.

När Alcaraz djärva fotografering skapade rubriker

Även efter att ha haft en imponerande karriär klev den spanska tennisstjärnan in i modevärlden när han blev det nya ansiktet för en av Calvin Kleins underklädeskampanjer, “Calvins or Nothing.” Även om det var ganska djärvt av honom att kliva upp som modell, fick Carlos Alcaraz beslut att samarbeta med underklädesmärket många blandade reaktioner från tennisfans.

Dessutom, i fotograferingen visade han inte bara sin modellsida utan också sin bar överkropp, vilket skapade kaos angående hans val av handling när det gäller samarbete. Det ska bli intressant att se hur tennisfans reagerar på hans senaste partnerskap. Vad tycker du om Alcaraz senaste samarbete? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär