Saturday, December 9, 2023
HemTennisCarlos Alcaraz och Jannik Sinner får stor förtroendeomröstning från Novak Djokovics tränare...

Carlos Alcaraz och Jannik Sinner får stor förtroendeomröstning från Novak Djokovics tränare som en ljus “framtid” vinkar för herrtennis

Stjärnorna i nästa generations tennis är redo att ta över sporten från sina seniorer. Men många äldre stjärnor står fortfarande i vägen när de fortsätter att gå starkt i sporten. Novak Djokovic är en av dem. Serbinatorns tränare tror dock att Jannik Sinner och Carlos Alcaraz kommer att leda tennisens framtid.

Medan hans tränare tror att Sinner kommer att bli framtidens ledare, tror Novak Djokovic själv att den italienska ynglingen är en av de framtida ledarna för nästa generations tennis. Nu är den 24-faldige grand slam-mästaren på linje med sin tränare.

Novak Djokovics tränare kallar Jannik Sinner och Carlos Alcaraz för ledare

ATP-finalerna har avslutats och vi har vår mästare, Novak Djokovic. Den serbiske stjärnan har vunnit sin sjunde ATP-final. Han spelade mot Sinner, och de två hade en imponerande match, men Djokern blev den slutliga mästaren. När Goran Ivanišević såg honom gestalta sina färdigheter blev han imponerad av den italienska spelarens tillväxt.

Han sa att han är ett stort fan av honom och älskar sin tennis. Ivanišević sa vidare att Sinner har förbättrats på alla områden och han spelar mycket bättre volleys, eftersom tennisfans kunde se hans prestation den senaste veckan.

Han sa vidare, “Du kan se Jannik Sinner den här veckan att han spelade otrolig tennis tills idag när vi såg olika Novak. Jag tror att det för mig är två unga spelare två steg före även andra. En är Carlos Alcaraz, som fortfarande är lite… Den andra är Jannik Sinner. Jannik Sinner är ikapp. Dessa två killar för mig, de kommer att bli tennisens framtid.”

Rivalerna Novak Djokovic och Carlos Alcarazs överlägsenhet uppträder som Jannik Sinners framsteg avskriven i ett brutalt ärligt erkännande – “Much Less Complete…”

Ivanišević har delat med sig av sitt val för att leda framtida generationer. Djokovic gav också ett namn för en av ledarna för nästa generation, och hans svar liknade hans tränares.

Djokovic på ledaren för nästa generations tennisstjärnor

Jannik Sinner mötte Novak Djokovic tidigare i år i Wimbledon, där den italienska spelaren kastades ut av årsskiftet nummer 1. Även om han slog Sinner i raka set, sa den serbiske stjärnan att 22-åringen hade bevisat varför han var en. av nästa generations ledare. Han sa också att Sinner var en av de bästa spelarna i världen och att han älskade att kunna spela med denna generation av stjärnor.

Sinners insats efter US Open visade att Djokovic troligen hade rätt. Han har förbättrats enormt men har fortfarande en väg kvar att gå innan han kan ta en grand slam-titel. Han kommer att få tuffa motståndare när han fortsätter att ta sig till toppen och anammar nya strategier.

RELATED ARTICLES

Mest populär